Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Litera N - joc sunete, silabe

Vă propun 3 variante ale jocului despre sunetul ”n”.

Provizii pentru veverițe - joc pentru depistarea sunetului ”n” în cuvinte. Materialul conține jetoane sub formă de nucă. Acestea se printează pe coli maro deschis sau galben. Pe ele sunt imagini a căror denumire conține sunetul ”n”. Povestea poate fi despre veverițe (dacă ați jucat jocul la litera A, trebuie doar să schimbați etichetele de pe veverițe). Veverițele pot fi găsite la postarea despre litera A. aici

Cămara bunicii - nucile se strâng în coșuri - găsești coșurile la postarea despre litera M. aici

Norii neastâmpărați - povestea poate fi despre 3 nori neastâmpărați care și-au pierdut picăturile. Copiii trebuie să-i ajute să le găsească pentru a trimite ploaia pe Pământ. Materialul cuprinde jetoane sub formă de picături și norii necesari. Atașez și norul mai mare, pe 4 coli A4. Picăturile și norii se pot printa pe coli albastre.

Descarcă:



Mult succes!
  Ilona




Comentarii