Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Litera M - joc sunetul m, silabe

  În livadă


               Joc pentru depistarea sunetului ”m”. Materialul conține 24 de șabloane în formă de măr. Pe fiecare măr este o imagine a cărei denumire îl conține pe m. Se pot desena pe tablă 3 coșuri mari și fiecare copil ”culege” un măr, identifică poziția sunetului ”m”  și pune mărul în coșul corespunzător. Atașez și 2 coșuri mari-blockposter- unul colorat si unul alb negru. Poate doriți să aveți coșurile pe hârtie. Merele se pot printa pe coală colorată.

 

           Joc pentru exersarea despărțirii în silabe. Copiii despart în silabe cuvintele corespunzătoare imaginilor și aleg coșul potrivit. Sunt și câteva cuvinte fomate din 4 silabe și doar ”pom” dintr-o silabă.

           Descarcă: 
     merele
     coș1
     coș2

          Mult succes!

Comentarii

  1. Mulțumesc mult! Copiii s-au descurcat foarte bine,le-a plăcut mult,l-am repetat de 2 ori.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu