SCOALA ALTFEL ...iarna

 SCOALA ALTFEL 18-22 decembrie 2023   Vom avea școala altfel în ultima săptămână a modulului 3. Am gândit un plan simplu, cu activități care se pot desfășura în sala de clasă, cu minimum de materiale. Activitățile se concentrează pe sărbătorirea Crăciunului, recunoștință, fapte bune și iarnă. Planul este convertit în pdf, linkurile sunt active. Iată planul: Pentru detalieri pe zile și linkuri necesare, descărcati planul de  AICI.   Mult succes!

Litera M - joc sunetul m, silabe

  În livadă


               Joc pentru depistarea sunetului ”m”. Materialul conține 24 de șabloane în formă de măr. Pe fiecare măr este o imagine a cărei denumire îl conține pe m. Se pot desena pe tablă 3 coșuri mari și fiecare copil ”culege” un măr, identifică poziția sunetului ”m”  și pune mărul în coșul corespunzător. Atașez și 2 coșuri mari-blockposter- unul colorat si unul alb negru. Poate doriți să aveți coșurile pe hârtie. Merele se pot printa pe coală colorată.

 

           Joc pentru exersarea despărțirii în silabe. Copiii despart în silabe cuvintele corespunzătoare imaginilor și aleg coșul potrivit. Sunt și câteva cuvinte fomate din 4 silabe și doar ”pom” dintr-o silabă.

           Descarcă: 
     merele
     coș1
     coș2

          Mult succes!

Comentarii

  1. Mulțumesc mult! Copiii s-au descurcat foarte bine,le-a plăcut mult,l-am repetat de 2 ori.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu