Citim cu wordart - literele L si S

    Fișe interactive de citire pentru literele L și S    La rugămintea unei colege, le-am realizat pentru clasa pregătitoare. Ordinea literelor este de la auxiliarul Editurii Sinapsis. Le adaug și pe acestea la colecția fișelor animate WORDART. Copiii mei au fost încântați de ele.       Link spre fișa interactivă aici:  liliac                                                        stea     Spor și succes vă doresc!

Litera M - joc sunetul m, silabe

  În livadă


               Joc pentru depistarea sunetului ”m”. Materialul conține 24 de șabloane în formă de măr. Pe fiecare măr este o imagine a cărei denumire îl conține pe m. Se pot desena pe tablă 3 coșuri mari și fiecare copil ”culege” un măr, identifică poziția sunetului ”m”  și pune mărul în coșul corespunzător. Atașez și 2 coșuri mari-blockposter- unul colorat si unul alb negru. Poate doriți să aveți coșurile pe hârtie. Merele se pot printa pe coală colorată.

 

           Joc pentru exersarea despărțirii în silabe. Copiii despart în silabe cuvintele corespunzătoare imaginilor și aleg coșul potrivit. Sunt și câteva cuvinte fomate din 4 silabe și doar ”pom” dintr-o silabă.

           Descarcă: 
     merele
     coș1
     coș2

          Mult succes!

Comentarii

  1. Mulțumesc mult! Copiii s-au descurcat foarte bine,le-a plăcut mult,l-am repetat de 2 ori.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu