SCOALA ALTFEL ...iarna

 SCOALA ALTFEL 18-22 decembrie 2023   Vom avea școala altfel în ultima săptămână a modulului 3. Am gândit un plan simplu, cu activități care se pot desfășura în sala de clasă, cu minimum de materiale. Activitățile se concentrează pe sărbătorirea Crăciunului, recunoștință, fapte bune și iarnă. Planul este convertit în pdf, linkurile sunt active. Iată planul: Pentru detalieri pe zile și linkuri necesare, descărcati planul de  AICI.   Mult succes!

Capsula timpului - sfârșit de clasa a IV-a

 

     Astăzi am ”inspectat” grădina cu flori. Lalelele, narcisele, zambilele, tamarisul sunt o frumusețe! Dar eu aștept margaretele, sunt preferatele mele. Si-au ridicat lujerul și boboceii au prins contur. Vor fi minunate! 
    Gândul mi-a zburat la activitatea de anul trecut, CAPSULA TIMPULUI. Nu am mai apucat să o să o aduc în jurnal, dar vă povestesc acum.  La sfârșitul clasei a IV-a, copiii și-au așternut dorințele, aspirațiile, gândurile, simțirile pe o coală albă. \Si-au scris o scrisoare pentru viitor. Au decorat-o cum s-au priceput, au împăturit-o cu grijă, și-au scris numele și au pus-o la păstrare în capsula timpului. Am hotărât împreună, să îngropăm capsula și să marcăm locul, plantând margarete.

     O vom aduce la lumină când vor fi în clasa a VIII-a. Un an a trecut, mai sunt 3. Timpul zboară...
     A fost o activitate încărcată de emoție, frumos și ochi visători de copii.
     Succes, dragilor și nu uitați să visați!

Ce activități am mai făcut la sfârșitul clasei a IV-a? Găsiți aici EU... în ochii colegilor
și aici surprize pregătite pentru premiere.

Spor și inspirație!
               Ilona

Comentarii