Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Capsula timpului - sfârșit de clasa a IV-a

 

     Astăzi am ”inspectat” grădina cu flori. Lalelele, narcisele, zambilele, tamarisul sunt o frumusețe! Dar eu aștept margaretele, sunt preferatele mele. Si-au ridicat lujerul și boboceii au prins contur. Vor fi minunate! 
    Gândul mi-a zburat la activitatea de anul trecut, CAPSULA TIMPULUI. Nu am mai apucat să o să o aduc în jurnal, dar vă povestesc acum.  La sfârșitul clasei a IV-a, copiii și-au așternut dorințele, aspirațiile, gândurile, simțirile pe o coală albă. \Si-au scris o scrisoare pentru viitor. Au decorat-o cum s-au priceput, au împăturit-o cu grijă, și-au scris numele și au pus-o la păstrare în capsula timpului. Am hotărât împreună, să îngropăm capsula și să marcăm locul, plantând margarete.

     O vom aduce la lumină când vor fi în clasa a VIII-a. Un an a trecut, mai sunt 3. Timpul zboară...
     A fost o activitate încărcată de emoție, frumos și ochi visători de copii.
     Succes, dragilor și nu uitați să visați!

Ce activități am mai făcut la sfârșitul clasei a IV-a? Găsiți aici EU... în ochii colegilor
și aici surprize pregătite pentru premiere.

Spor și inspirație!
               Ilona

Comentarii