Litera U - idei, activități

  Vă propun o listă cu idei și resurse pentru litera M. Multe dintre ele le-am folosit în clasa pregătitoare. Clasa I nu e atât de ofertantă cu timpul, deja simt că alerg printre litere. Of!  😊Coronițe cu literele u și U, cu imagini sau o coroniță cu ursuleț. Pot fi printate pe coli colorate sau pot fi făcute pe foi albe și copiii să le coloreze.  Descarcă  coronita U    coronita U-urs 😊Brățări cu litera U și imagini.   descarca 😊Surprize de pus pe băncuțe- un jeleu ursuleț și o umbreluță de pus în pahar. 😊Propuneți copiilor să aducă obiecte care încep cu U. Numărați obiectele, comparați-le, găsiți asemănări, deosebiri, analizați denumirea lor - sunete, silabe, alcătuiți enunțuri, faceți jocuri de rol, vorbiți despre rolul lor. 😊Provocați-i să găsească răspunsul la câteva ghicitori. Iată câteva exemple: În cojoc întors pe dos Mormăind morocănos, Umblă pustnic prin pădure După miere, după mure. (ursul) Eu pe orișicine Întâmpin când vine. Când pleacă afară, Eu îl petrec iară. (ușa)

Sfârșit de clasa a IV-a

SURPRIZE


 Încă o serie de pitici își ia zborul! 

Am pregătit câteva surprize pentru ei: o scrisoare pentru fiecare, un tablou despre cum sunt ei în ochii mei, o cocardă, diplome și o tocă de absolvent.


  Tablourile conțin o imagine realizată în WordArt. Am scris numele, scoala, data și calitățile lor, precum și îndemnul ”E timpul să strălucești!”(Mulțumesc dna înv. Barcan Mirela💖)

Cocardele sunt printate pe carton și decupate.Pe spate am pus dubluadeziv. (ieftin și rapid).
\Găsești o mulțime de modele aici cocarde


 
Fiecare copil are o scrisoare personalizată. Am făcut toca din carton roșu.  Inspirația vine de aici: 
Piticii mei.....care nu mai sunt chiar pitici!💖


Voi ce ați pregătit pentru copii?Comentarii

Trimiteți un comentariu