Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

SUBSTANTIVUL-LAPBOOK


LapbookVom începe studierea părţilor de vorbire şi mi-am propus să realizăm câte un lapbook vesel pentru fiecare. Astfel vom sintetiza într-un mod plăcut tot ceea ce vom învăţa. 

Iată cum l-am gândit pentru substantiv

 


        Se închide ca o mapă. Am lipit două cartoane colorate A4, unul întreg şi celălalt tăiat în două pe lungime. Am lipit ca la un dosar şi am aplicat o bandă cu titlul lapbook-ului şi o bandă orizontală care închide mapa.


 Am pus două extensii trapezoidale sus şi jos.


 Copiii vor scrie şi vor desena  substantive conform cerinţelor.


 Minicărticele cu explicaţii despre numărul, felul, genul substantivelor, reguli , vor completa şi cu exemple. Cărticelele se fac uşor. Se decupează formele având grijă ca 2 câte 2 să rămână legate(nu decupăm o mică porţiune), apoi se capsează.

 Jetoane pentru jocuri.
Pe spate am lipit plicuri pentru jocuri.


Sper să le placă prichindeilor şi să le fie mai uşor să înţeleagă şi să reţină noile informaţii.

Dacă vreţi să realizaţi un lapbook pentru substantiv, aveti aici toate materialele. Aici găseşti şi jocuri pentru substantiv.

Jocuri 1

Jocuri 2

Comentarii

Trimiteți un comentariu