Citim cu wordart - literele L si S

    Fișe interactive de citire pentru literele L și S    La rugămintea unei colege, le-am realizat pentru clasa pregătitoare. Ordinea literelor este de la auxiliarul Editurii Sinapsis. Le adaug și pe acestea la colecția fișelor animate WORDART. Copiii mei au fost încântați de ele.       Link spre fișa interactivă aici:  liliac                                                        stea     Spor și succes vă doresc!

FIȘĂ DE CITIRE A-T

 Să citim!

       Am învățat literele A, M, U, I, N, E, R, C, O. Vom învăța litera T mâine. Am pregătit câteva fișe pentru exersarea citirii. Avem și caiet de lectură de la Sinapsis, dar am simțit că este nevoie de mai mult.

    Fișele conțin cuvinte formate din 1,2,3 și 4 silabe, propoziții, imagini de pus în corespondență cu propoziția sau cuvântul corespunzător. 

    Copiii mei lucrează cu plăcere pe astfel de fișe. Citim împreună, citesc singuri, apoi îi provoc să citească unui coleg câte o coloană, colegul continuă altă coloană, citim selectiv-al 3-lea cuvânt din a 2-a coloană, de exemplu, facem citire amuzantă - citim ca piticii, șoriceii, uriașii sau ca orice ne vine în minte atunci. Stăm pe o fișă 2,3 ore. 

Sper să vă fie de folos materialul.

Descarcă fișa de citire

Joc pentru exersarea citirii-

WORDWALL


Mult succes și multă inspirație vă doresc!

Comentarii