Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

FIȘĂ DE CITIRE A-T

 Să citim!

       Am învățat literele A, M, U, I, N, E, R, C, O. Vom învăța litera T mâine. Am pregătit câteva fișe pentru exersarea citirii. Avem și caiet de lectură de la Sinapsis, dar am simțit că este nevoie de mai mult.

    Fișele conțin cuvinte formate din 1,2,3 și 4 silabe, propoziții, imagini de pus în corespondență cu propoziția sau cuvântul corespunzător. 

    Copiii mei lucrează cu plăcere pe astfel de fișe. Citim împreună, citesc singuri, apoi îi provoc să citească unui coleg câte o coloană, colegul continuă altă coloană, citim selectiv-al 3-lea cuvânt din a 2-a coloană, de exemplu, facem citire amuzantă - citim ca piticii, șoriceii, uriașii sau ca orice ne vine în minte atunci. Stăm pe o fișă 2,3 ore. 

Sper să vă fie de folos materialul.

Descarcă fișa de citire

Joc pentru exersarea citirii-

WORDWALL


Mult succes și multă inspirație vă doresc!

Comentarii