Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Pliante cu litere- Literele U și I

 

Pliante cu litere-Clasa pregătitoare
Literele U și I

       Pliantele cu litere sunt potrivite pentru clasa pregătitoare. Se deschid ca un evantai, în interior se exersează trasarea literelor mari de tipar, silabe sau cuvinte. Cred că vor fi apreciate de copii și îi vor ajuta să rețină mai ușor literele asociindu-le cu imaginea.
      Dacă nu vă dați seama cum se îndoaie, intrați pe prima postare cu pliante, cea de la literele A și M, AICI, unde am explicat pașii plierii corecte, pentru ca cele două jumătăți să se îmbine perfect.

      
  

Puteți descărca pliantele pentru literele U și I, cu ursuleț, umbrelă, iepuraș si inimă de AICI. 
Mult succes!
       Ilona

Comentarii

Trimiteți un comentariu