Inmultire-tabla inmultirii-fise-jocuri-înmulțire clasa a II-a

 TABLA ÎNMULȚIRII Inmultirea numerelor naturale 0-100 Exerciții înmultire. Jocuri inmultire. Fișe de lucru inmultire Pentru consolidarea înmulțirii am realiat câteva materiale. Acestea pot fi descărcate accesând link-ul de la sfârșitul postării. 😊fișe de lucru pentru înțelegerea înmultirii   😊Exersarea înmulțirii - după codul culorilor 😊Exersarea înmultirii și a limbajului matematic- pliante cu inmultirea 😊motivarea elevilor pentru învățare - pașaportul înmulțirii  Mai multe despre pasaport aici: https://www.aventurilascoala.ro/2019/08/tinutul-vrajit-al-inmultirii-si.html 😊jocuri cu tabla inmultirii       Găsești fișele, jocurile, pasaportul, etc aici:  inmultire-fise-jocuri  -descarca 😊Alte idei despre înmultire:  joc-eu am-cine are bradul impodobit-clasa a III-a joc-ghiceste cine sunt decor-inmultiri de toamna joc-trenuletul matematic      Noi jucăm și ”Autobuzul”, ”Lovește musca”, ”Scărița”, ”Spune primul!-cu zaruri sau carti de joc”. Cand o să am timp, voi explica despre fiec

Înmulțiri de toamnă - decor

   

    Tema pe care mi-am ales-o pentru începutul acestui an școlar este TOAMNA. Am început să construiesc în jurul ei surprize pentru copii, activități pentru primele zile de școală și câteva elemente pentru decor.

     De aici și ideea ÎNMULȚIRILOR DE TOAMNĂ. Am construit un element de decor cu parfum de toamnă. Am înșiruit fructe, frunze, legume și le-am legat de o crenguță.


Pe ele am scris rezultatele din tabla înmulțirii.

Este un element colorat care aduce veselie în clasă, dar va fi și folositor. Îmi propun să numărăm des cu pas dat, vreau ca elevii să fie pregătiți pentru înmulțire.

   Realizarea este ieftină și ușoară:

😊Se printează pe coli colorate. (pe o coală ies doar 4 elemente)

😊Se îndoaie pe liniile punctate.

😊Se decupează multiplu.

😊Se scriu rezultatele.

😊Se lipesc sau capsează elementele.

😊Se leagă de crenguță fiecare șir de elemente.

Descarcă materialul de AICI.

   Spor la treabă și mult succes în noul an școlar!

                                  Ilona



Comentarii