Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Serbare ” A venit vacanța!”

A VENIT VACANȚA!!! - SERBARE

Serbare de sfârșit de an școlar - O serbare cu versuri despre vară, vacanță, copilărie - versuri selectate din opera mai multor autori (vezi bibliografia).

   Decorul l-am realizat cu copiii:
Hora absolvenților - modelul dintr-un caiet, copiii au scris ce au învățat nou în acest an.
Găsești aici un model de absolvent  care poate fi folosit.


Literele au fost colorate de copii. Nu mai știu de unde le-am descărcat anul trecut, dar intrați pe acest link  LITEREși le găsiți pe toate intr-un document.


 Click pe download your printable!



Trenul vacanței e construit de mine din carton colorat. Copiii s-au desenat pe ei și au lipit bustul pe ferestrele trenului.


De mare efect au fost florile! Sunt printate alb-negru și colorate de copii. De jur împrejurul sălii am lipit florile pe pereți. Aici găsești un model asemănător celui folosit de  mine:



O ghirlandă cu flori colorate, una cu baloane din hârtie, ghirlande luuuuungi, de la Pepco și câteva baloane într-un colț au completat decorul vesel și colorat.

Scenariul a fost vesel, jucăuș, copiilor le-a plăcut mult să participe și părinții au fost încântați de prestația lor.

DESCARCĂ:  scenariu serbare

                         versuri cântece

Poezii despre vara, vacanta si copilarie - poezii folosile în scenariul serbării (majoritatea).


Noi 💙💚💛💜💕


Mult succes și inspirație!

             Ilona
 


Comentarii

Trimiteți un comentariu