Inmultire-tabla inmultirii-fise-jocuri-înmulțire clasa a II-a

 TABLA ÎNMULȚIRII Inmultirea numerelor naturale 0-100 Exerciții înmultire. Jocuri inmultire. Fișe de lucru inmultire Pentru consolidarea înmulțirii am realiat câteva materiale. Acestea pot fi descărcate accesând link-ul de la sfârșitul postării. 😊fișe de lucru pentru înțelegerea înmultirii   😊Exersarea înmulțirii - după codul culorilor 😊Exersarea înmultirii și a limbajului matematic- pliante cu inmultirea 😊motivarea elevilor pentru învățare - pașaportul înmulțirii  Mai multe despre pasaport aici: https://www.aventurilascoala.ro/2019/08/tinutul-vrajit-al-inmultirii-si.html 😊jocuri cu tabla inmultirii       Găsești fișele, jocurile, pasaportul, etc aici:  inmultire-fise-jocuri  -descarca 😊Alte idei despre înmultire:  joc-eu am-cine are bradul impodobit-clasa a III-a joc-ghiceste cine sunt decor-inmultiri de toamna joc-trenuletul matematic      Noi jucăm și ”Autobuzul”, ”Lovește musca”, ”Scărița”, ”Spune primul!-cu zaruri sau carti de joc”. Cand o să am timp, voi explica despre fiec

Litere în flori-cocarde-alfabet

Cocarde-flori cu litere
Litere care pot fi folosite la Serbarea Abecedarului sau la orele de predare ale literelor .

Copiii vor fi încântați să primească sau sa confecționeze coardele atunci când invata litera.

      Pentru SERBAREA ABECEDARULUI sau pentru decorul de serbare sunt potrivite aceste flori cu litere.
      Mărimea florilor e potrivită pentru a fi puse în piept sau dacă doriți un copac-alfabet cu flori multicolore sau un mare buchet al clasei I.
      Eu le voi folosi ca pe cocarde, le voi printa pe carton, le voi decupa și pe spate voi pune scoci dubluadeziv. Se poate lipi și un ac de siguranță, cu scoci sau pistolul de lipit.
      Documentele conțin cocarde flori multicolore/ roșii/ albastre/ alb-negru. Descărcați modelul dorit.
Pentru cele alb-negru, puteți folosi carton colorat.


      Mult succes și inspirație!
                  Ilona

 

Comentarii