Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Romania mea - carte despre tara noastra

ROMÂNIA MEA - CARTE DESPRE ȚARA NOASTRĂ

      O carte care poate fi realizată în preajma Zilei României. Este un proiect potrivit școlarilor mai măricei, clasele a III-a - a IV-a. Paginile trebuie completate cu informații despre România, pot fi decorate cu cele trei culori ale drapelului nostru, apoi decupate pe conturul hărții. Cotorul poate fi lipit sau perforat și legat cu un șnur tricolor.

    Este o idee mai veche, când România a împlinit 100 de ani, am realizat cu 100 de elevi din ciclul primar, o carte cu 100 de pagini despre România. Am expus paginile pe holul școlii, copiii au fost mândri de munca lor, expoziția a fost foarte apreciată.

Am refăcut cartea, are mai puține pagini și sintetizează câteva idei de atunci. 

Găsiți cartea aici. 

Iată câteva pagini:






 

Comentarii

Trimiteți un comentariu