Pliante literele Ă, Î , Â - CLASA PREGĂTITOARE

  Pliante litere Ă, Î, Â CLASA PREGĂTITOARE Pliante pentru literele Ă-pălărie                                     Î-înghețată și împărat                                     Â-câine Dacă nu știți cum să îndoiți pentru ca jumătățile să se îmbine perfect, intrați la prima postare despre pliante,  AICI  am explicat pașii îndoirii. Descarcă pliantele cu literele ă, î, â de  AICI. Sper să vă fie de folos! Spor și succes!          Ilona

Romania mea - carte despre tara noastra

ROMÂNIA MEA - CARTE DESPRE ȚARA NOASTRĂ

      O carte care poate fi realizată în preajma Zilei României. Este un proiect potrivit școlarilor mai măricei, clasele a III-a - a IV-a. Paginile trebuie completate cu informații despre România, pot fi decorate cu cele trei culori ale drapelului nostru, apoi decupate pe conturul hărții. Cotorul poate fi lipit sau perforat și legat cu un șnur tricolor.

    Este o idee mai veche, când România a împlinit 100 de ani, am realizat cu 100 de elevi din ciclul primar, o carte cu 100 de pagini despre România. Am expus paginile pe holul școlii, copiii au fost mândri de munca lor, expoziția a fost foarte apreciată.

Am refăcut cartea, are mai puține pagini și sintetizează câteva idei de atunci. 

Găsiți cartea aici. 

Iată câteva pagini:


 

Comentarii

  1. asta a facut si clasa lui copilul meu andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru mesaj! Ma bucur ca ideea a fost preluata de doamna învățătoare a copilului dv Ganduri bune!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu