Alfabet cu buburuze - litere mari de tipar

 Alfabet cu buburuze - Clasa buburuzelor Litere ce pot fi decupate si folosite pentru scrierea unor mesaje mari cu diverse ocazii. Set de planse cu buburuze Descarca materialele de  AICI . Mult succes!           Ilona

Litera T - jocuri sunete, silabe- Trenul cu sunete/ Tricouri întinse la soare

Trenul sunetelor- Sunetul ”t”

    Un exercițiu pentru depistarea sunetului ”t” în cuvinte. Materialul conține jetoane cu imagini care conțin sunetul ”t” și un tren care are vagoane pentru cele 3 poziții ale sunetului ”t”. Locomotiva și vagoanele sunt și blockposter din 4 coli, poate vă doriți un tren mare. Cel mai simplu ar fi să îl desenați pe tablă.

   Descarcă materialele:

   Jocul poate avea și alte reguli: Câte sunete ”t” sunt în denumirile imaginilor (1 sau 2), realizarea schemei grafice pentru anumite denumiri, câte silabe au cuvintele, introducerea cuvintelor în enunțuri.

   

  O altă variantă a jocului - Tricouri întinse la soare

    Materialul conține jetoane sub formă de tricou, pe fiecare este o imagine a cărei denumire îl conține pe ”t”. Regulile jocului pot fi cele de mai sus. Se desenează pe tablă 3 sfori sau mai atractiv ar fi să lipiți 3 sfori pe tablă și tricourile să fie prinse cu clești mici de rufe.
Sunt 2 mărimi de tricouri. In funcție de câte coli colorate doriți să folosiți, printați materialul dorit.
    

Descarcă materialele:

              Cam așa ar arăta tricourile pe sfoară. (Imaginea este de la un joc despre numerație.)



          Mult succes!
                        Ilona


 

Comentarii