Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Coronița toamnei - AVAP
CORONIȚA TOAMNEI - două idei foarte simple și drăguțe.

Primul model-materiale: 2 fâșii de carton colorat, frunze, lipici. 


Pe fâșiile de carton se lipesc frunzele cu vârful în sus, apoi se lipesc fâșiile între ele și gata.Modelul 2 - carton/coală albă, foarfece, lipici, creioane colorate.


Se printează modelul, se colorează Rumenel și prietenii lui, se decupează coronița, se îmbină fâșiile, se lipesc sau se colorează, se decupează fructele (modelul cu fructele mai mari), se lipesc pe fâșii, se îmbină fâșiile, se lipesc. 


Descarcă coronița
 

Pentru AVAP las aici mai multe link-uri către lucrări ușoare și frumoase de pe krokotak. Dacă dați click pe imagine, se afișează modelul de printat.

măr și viermișor

măr 3D

pară 3D

fructe

toamnă tablou

ghirlandă din frunze

Mult succes!

Ilona

Comentarii