Inmultire-tabla inmultirii-fise-jocuri-înmulțire clasa a II-a

 TABLA ÎNMULȚIRII Inmultirea numerelor naturale 0-100 Exerciții înmultire. Jocuri inmultire. Fișe de lucru inmultire Pentru consolidarea înmulțirii am realiat câteva materiale. Acestea pot fi descărcate accesând link-ul de la sfârșitul postării. 😊fișe de lucru pentru înțelegerea înmultirii   😊Exersarea înmulțirii - după codul culorilor 😊Exersarea înmultirii și a limbajului matematic- pliante cu inmultirea 😊motivarea elevilor pentru învățare - pașaportul înmulțirii  Mai multe despre pasaport aici: https://www.aventurilascoala.ro/2019/08/tinutul-vrajit-al-inmultirii-si.html 😊jocuri cu tabla inmultirii       Găsești fișele, jocurile, pasaportul, etc aici:  inmultire-fise-jocuri  -descarca 😊Alte idei despre înmultire:  joc-eu am-cine are bradul impodobit-clasa a III-a joc-ghiceste cine sunt decor-inmultiri de toamna joc-trenuletul matematic      Noi jucăm și ”Autobuzul”, ”Lovește musca”, ”Scărița”, ”Spune primul!-cu zaruri sau carti de joc”. Cand o să am timp, voi explica despre fiec

Coronița toamnei - AVAP
CORONIȚA TOAMNEI - două idei foarte simple și drăguțe.

Primul model-materiale: 2 fâșii de carton colorat, frunze, lipici. 


Pe fâșiile de carton se lipesc frunzele cu vârful în sus, apoi se lipesc fâșiile între ele și gata.Modelul 2 - carton/coală albă, foarfece, lipici, creioane colorate.


Se printează modelul, se colorează Rumenel și prietenii lui, se decupează coronița, se îmbină fâșiile, se lipesc sau se colorează, se decupează fructele (modelul cu fructele mai mari), se lipesc pe fâșii, se îmbină fâșiile, se lipesc. 


Descarcă coronița
 

Pentru AVAP las aici mai multe link-uri către lucrări ușoare și frumoase de pe krokotak. Dacă dați click pe imagine, se afișează modelul de printat.

măr și viermișor

măr 3D

pară 3D

fructe

toamnă tablou

ghirlandă din frunze

Mult succes!

Ilona

Comentarii