Inmultire-tabla inmultirii-fise-jocuri-înmulțire clasa a II-a

 TABLA ÎNMULȚIRII Inmultirea numerelor naturale 0-100 Exerciții înmultire. Jocuri inmultire. Fișe de lucru inmultire Pentru consolidarea înmulțirii am realiat câteva materiale. Acestea pot fi descărcate accesând link-ul de la sfârșitul postării. 😊fișe de lucru pentru înțelegerea înmultirii   😊Exersarea înmulțirii - după codul culorilor 😊Exersarea înmultirii și a limbajului matematic- pliante cu inmultirea 😊motivarea elevilor pentru învățare - pașaportul înmulțirii  Mai multe despre pasaport aici: https://www.aventurilascoala.ro/2019/08/tinutul-vrajit-al-inmultirii-si.html 😊jocuri cu tabla inmultirii       Găsești fișele, jocurile, pasaportul, etc aici:  inmultire-fise-jocuri  -descarca 😊Alte idei despre înmultire:  joc-eu am-cine are bradul impodobit-clasa a III-a joc-ghiceste cine sunt decor-inmultiri de toamna joc-trenuletul matematic      Noi jucăm și ”Autobuzul”, ”Lovește musca”, ”Scărița”, ”Spune primul!-cu zaruri sau carti de joc”. Cand o să am timp, voi explica despre fiec

PANOUL DE LECTURĂ - VRAJA CĂRȚILOR - decor


Panoul de lectură 

     În funcție de tema pe care o aleg pentru anul în curs, realizez și decorul.  Anul acesta suntem mici vrăjitori și voi încerca să-i ajut să descopere cărțile. Am început din clasa pregătitoare și vom continua până în clasa a IV-a ”lupta” aceasta. Panoul de lectură ne ajută să ținem o evidență-cine ce a citit și cât- la anumite intervale se contabilizează și copiii sunt premiați.
    Pentru acest an școlar am pregătit câte o măturică, pentru fiecare copil. Vom afișa ca în imagine măturile pe panou, pe firul lung vom lipi etichete cu numele cărților citite și numărul de pagini. Le voi povesti că mătura, ca să zboare cât mai sus și mai departe, are nevoie de combustibil. Combustibilul necesar pentru măturile școlarilor-vrăjitori este cititul. 


    Am povestit cum am realizat măturicile aici.

    Titlul panoului îl găsești aici.

     Am pus hârtie creponată pe un panou de polistiren și am prins măturicile cu bolduri, sunt mai lungi și intră destul de ușor în bețișoare.  Trebuie apăsat cu ceva tare, eu am folosit mânerul de la foarfecă. Cred că merg și piunezele cu picioruș.

Mult succes!
IlonaComentarii