Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

PANOUL DE LECTURĂ - VRAJA CĂRȚILOR - decor


Panoul de lectură 

     În funcție de tema pe care o aleg pentru anul în curs, realizez și decorul.  Anul acesta suntem mici vrăjitori și voi încerca să-i ajut să descopere cărțile. Am început din clasa pregătitoare și vom continua până în clasa a IV-a ”lupta” aceasta. Panoul de lectură ne ajută să ținem o evidență-cine ce a citit și cât- la anumite intervale se contabilizează și copiii sunt premiați.
    Pentru acest an școlar am pregătit câte o măturică, pentru fiecare copil. Vom afișa ca în imagine măturile pe panou, pe firul lung vom lipi etichete cu numele cărților citite și numărul de pagini. Le voi povesti că mătura, ca să zboare cât mai sus și mai departe, are nevoie de combustibil. Combustibilul necesar pentru măturile școlarilor-vrăjitori este cititul. 


    Am povestit cum am realizat măturicile aici.

    Titlul panoului îl găsești aici.

     Am pus hârtie creponată pe un panou de polistiren și am prins măturicile cu bolduri, sunt mai lungi și intră destul de ușor în bețișoare.  Trebuie apăsat cu ceva tare, eu am folosit mânerul de la foarfecă. Cred că merg și piunezele cu picioruș.

Mult succes!
IlonaComentarii