Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Litera B - Joc cu broscuțe

 Sunt foarte BUCUROASĂ! Urmăresc de mult timp BROSCUȚA cu ochii BULBUCAȚI. Abia așteptam să ajungem la LITERA B. Așteptarea a luat sfârșit, săptămâna viitoare e despre litera B. 

 

Am văzut broscuța AICI. Mi-a plăcut foarte mult activitatea și mi-am propus să o facem și noi. Am văzut o activitate asemănătoare și pe emalascoala.

Am imprimat  broscuța mare de aici, pe carton, apoi am decupat-o. Am pictat o farfurie din carton și am lipit broscuța pe ea. I-am tăiat gura pe contur și am rulat o fâșie roșie pe un creion. Am băgat un capăt al fâșiei prin guriță și am lipit-o pe spate. E gata să mănânce cartonașele pe care sunt imagini sau cuvinte ce-l conțin pe B. Voi decupa imaginile din fișele de aici.  Copiii vor hrăni broscuța cu cele ale căror denumiri  conțin sunetul b.

Pentru copii am printat broscuța de aici. Este mai mică și are frunza de nufăr deja. Ei vor decupa, colora și vor scrie, pe limba lungă a broscuței, cuvinte ce conțin B. Va fi o activitate BROTĂCEASCĂ, cu multă BUCURIE.

Sigur vom folosi broscuța și la matematică, la scădere. 

Voi ce activități v-ați propus?
Mult succes și inspirație!

Ilona


Comentarii