Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Litera Ș - fișe de lucru

 

Copiilor mei le plac aceste fișe. S-au obișnuit cu ele și acum le rezolvă rapid. Săptămâna aceasta ne împrietenim cu litera Ș. Am pregătit câteva resurse:
😎 REBUS 

👀CAREU pentru căutarea unor cuvinte 

👄FIȘĂ DE CITIRE 

👍FIȘĂ DE LUCRU 1  

😊FIȘĂ DE LUCRU 2 

Descarcă materialele de aici.

Sper că îți sunt de folos. Dacă îți plac, un share e binevenit. Urmărește-mă, astfel poți vedea noile postări. Lucrez la planul pentru această săptămână. Mă gândesc la multe activități interesante.😊

Găsești AICI o altfel de fișă de citire - wordart.

Mult succes!
              Ilona
Comentarii

  1. Vă mulțumesc pentru generozitatea cu care oferiți spre folosință aceste minunate materiale! Copiii le utilizează cu mare plăcere.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu