Inmultire-tabla inmultirii-fise-jocuri-înmulțire clasa a II-a

 TABLA ÎNMULȚIRII Inmultirea numerelor naturale 0-100 Exerciții înmultire. Jocuri inmultire. Fișe de lucru inmultire Pentru consolidarea înmulțirii am realiat câteva materiale. Acestea pot fi descărcate accesând link-ul de la sfârșitul postării. 😊fișe de lucru pentru înțelegerea înmultirii   😊Exersarea înmulțirii - după codul culorilor 😊Exersarea înmultirii și a limbajului matematic- pliante cu inmultirea 😊motivarea elevilor pentru învățare - pașaportul înmulțirii  Mai multe despre pasaport aici: https://www.aventurilascoala.ro/2019/08/tinutul-vrajit-al-inmultirii-si.html 😊jocuri cu tabla inmultirii       Găsești fișele, jocurile, pasaportul, etc aici:  inmultire-fise-jocuri  -descarca 😊Alte idei despre înmultire:  joc-eu am-cine are bradul impodobit-clasa a III-a joc-ghiceste cine sunt decor-inmultiri de toamna joc-trenuletul matematic      Noi jucăm și ”Autobuzul”, ”Lovește musca”, ”Scărița”, ”Spune primul!-cu zaruri sau carti de joc”. Cand o să am timp, voi explica despre fiec

Litera D - idei, activități

 Activitățile de săptămâna aceasta sunt inspirate de litera D: 


💙 Lucrăm cu DOPURI - conturarea literelor, cifrelor, numărare, mulțimi...

 

 💚DECOR de primăvară -  o să ne inspirăm pentru decorul geamurilor de aici. Simplu și frumos. Vom începe și o lucrare colectivă. Vom afișa panoul pe holul școlii (e un panou uriaș). Îi vom invita pe toți colegii din școală să participe la realizarea decorului.                                   

💖DARTS - Astăzi ne-am antrenat, de mâine începe campionatul. Avem un joc pentru copii, cu scai.


 💛DOMINO- nu avem unul încă, dar este pe drum, mâine vineeee! Am comandat de la emag, au o ofertă bună. 9,88 lei, (cu genius, nu plătesc nici transport). Găsești oferta aici emag. Sper să arate bine și să le fie pe plac copiilor.
 💜 Am urmărit astăzi 2 materiale despre DINOZAURI. Găsiți pe youtube multe.

  Fisa aici - fisa   multiple


 💓Mâine vom discuta despre DELFINI și vom viziona câteva clipuri de la DELFINARIU.
 💚Avem în vizor și  DELTA DUNĂRII - Vom explora cu Apolodor. Editura Artur are în ofertă cartea pentru clubul de lectură.
 
 💙La MM vom învăța un DANS popular și un cântec despre primăvară. Ne vom acompania cu un fel de tamburină confecționată din dopuri de fier. O să fie o nebunie.😂😂😂
 ( Le am de la seria trecută.) 😊 Un DINOZAUR de la krokotak -îl găsești aici.  

😍 Ne vor încânta  Placido Domingo și Angela Gheorghiu.


Cam așa m-am gândit eu. Dacă ai alte idei, lasă un comentariu. Mi-ar face plăcere să-mi spui cum integrezi litera D . 

Despre litera D alte materiale aici:  fise de lucru       wordart

Mult succes!

      Ilona


-

Comentarii

 1. In echipe cautam pe hartă localitati care incep cu litera D apoi cu ajutorul Google Maps cautam diferite variante de deplasare.
  In 24.02 vom povesti despre Dragobete si ma voi folosi de materiale de la Twinkle.
  Documentare: Delfin, Dinozauri, Delta Dunari
  Desene Disney
  Propun parintilor sa realizeze un desert si sa ne trimita poze/filmulete (am procedat asa si la vulcan si a fost tare apreciata activitatea).

  Ma inspir mult de la dvs. :)
  Multumesc mult!

  RăspundețiȘtergere
 2. Daa, ce interesant! Am uitat de Dragobete, mulțumesc, îl bag pe listă. E tare faina și ideea cu google maps, o foloseam des la clasă a IV-a, seria trecută. Mulțumesc pentru idei! Succes!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu