Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Adunarea și scăderea cu 1, 2, 3Pentru reactualizarea cunoștințelor am pregătit un joc cu alune (la comunicare avem textul ”Cioc,cioc,cioc!”). Povestea va fi că trebuie să o ajutăm pe veveriță, care a rămas fără provizii în mijlocul iernii, să-și umple iar scorbura.

     Elevii vor alege câte 1 sau 2 alune, vor calcula exercițiul, cu sau fără material concret, vor compara cu 5 și vor alege coșul potrivit. Este un exercițiu-joc antrenant. Pe lângă antrenamentul matematic, educă atenția și răbdarea. Trebuie să fie atenți la exercițiul colegului de la tablă, să-l calculeze și ei în bancă pentru a stabili dacă a rezolvat corect sau nu și trebuie să-și aștepte rândul pentru a ieși la tablă.

 


   Eu am ales să fac doar 3 coșuri, dar se pot desena pe tablă coșuri sau copăcei pentru fiecare rezultat (2-8).


      Găsiți materialul aici.

      Mult succes!

Comentarii

  1. Multumim. Foarte interesante și captivante! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag! Vă mulțumesc pentru aprecieri! Mă bucur că vă sunt de folos!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu