Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Operații 0-100

 

 
Pentru recapitularea operațiilor cu numere de la 0 la 100, fără trecere peste ordin, am gândit o activitate jucăușă, care i-a făcut pe copii să fie atenți și să participe cu interes. Poate vă inspiră.

      Fiecare copil a primit câte un element- petală sau frunză. Copiii care au frunze citesc tare, pe rând, conținutul exercițiului, ceilalți sunt atenți și vin în față cei care au semnul și numerele potrivite pentru rezolvarea exercițiului citit. Se lucrează în echipă- un copil scrie rezolvarea pe tablă, ceilalți conlucrează pentru a realiza ghiocelul. Rezultatul se scrie pe căpăcel și se trece în tabelul mărțișorului.      Cu ghioceii am început un decor de primăvară la care am adăugat și alte elemente de la  alte lecții-buburuza c-g, soarele și norul-mp,mb. 

      Poți descărca materialul de aici.  descarcă

Comentarii