SCOALA ALTFEL ...iarna

 SCOALA ALTFEL 18-22 decembrie 2023   Vom avea școala altfel în ultima săptămână a modulului 3. Am gândit un plan simplu, cu activități care se pot desfășura în sala de clasă, cu minimum de materiale. Activitățile se concentrează pe sărbătorirea Crăciunului, recunoștință, fapte bune și iarnă. Planul este convertit în pdf, linkurile sunt active. Iată planul: Pentru detalieri pe zile și linkuri necesare, descărcati planul de  AICI.   Mult succes!

Operații 0-100

 

 
Pentru recapitularea operațiilor cu numere de la 0 la 100, fără trecere peste ordin, am gândit o activitate jucăușă, care i-a făcut pe copii să fie atenți și să participe cu interes. Poate vă inspiră.

      Fiecare copil a primit câte un element- petală sau frunză. Copiii care au frunze citesc tare, pe rând, conținutul exercițiului, ceilalți sunt atenți și vin în față cei care au semnul și numerele potrivite pentru rezolvarea exercițiului citit. Se lucrează în echipă- un copil scrie rezolvarea pe tablă, ceilalți conlucrează pentru a realiza ghiocelul. Rezultatul se scrie pe căpăcel și se trece în tabelul mărțișorului.      Cu ghioceii am început un decor de primăvară la care am adăugat și alte elemente de la  alte lecții-buburuza c-g, soarele și norul-mp,mb. 

      Poți descărca materialul de aici.  descarcă

Comentarii