Citim cu wordart - literele L si S

    Fișe interactive de citire pentru literele L și S    La rugămintea unei colege, le-am realizat pentru clasa pregătitoare. Ordinea literelor este de la auxiliarul Editurii Sinapsis. Le adaug și pe acestea la colecția fișelor animate WORDART. Copiii mei au fost încântați de ele.       Link spre fișa interactivă aici:  liliac                                                        stea     Spor și succes vă doresc!

Operații 0-100

 

 
Pentru recapitularea operațiilor cu numere de la 0 la 100, fără trecere peste ordin, am gândit o activitate jucăușă, care i-a făcut pe copii să fie atenți și să participe cu interes. Poate vă inspiră.

      Fiecare copil a primit câte un element- petală sau frunză. Copiii care au frunze citesc tare, pe rând, conținutul exercițiului, ceilalți sunt atenți și vin în față cei care au semnul și numerele potrivite pentru rezolvarea exercițiului citit. Se lucrează în echipă- un copil scrie rezolvarea pe tablă, ceilalți conlucrează pentru a realiza ghiocelul. Rezultatul se scrie pe căpăcel și se trece în tabelul mărțișorului.      Cu ghioceii am început un decor de primăvară la care am adăugat și alte elemente de la  alte lecții-buburuza c-g, soarele și norul-mp,mb. 

      Poți descărca materialul de aici.  descarcă

Comentarii