Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ - CLASA a III-a

DORINŢE, OBIECTIVE, AŞTEPTĂRI ... la începutul clasei a III-a.






           La începutul fiecărui an şcolar facem o activitate despre dorinţele, obiectivele şi aşteptările noastre. E important să ştim cu ce teluri plecăm la drum. 

     Am gândit activitatea pe tema acestui an şcolar"Călătorim şi căutăm comori la şcoală". Am realizat harta comorilor din clasa a III-a pe o coală mare,copiii au primit o hartă mai mica (A4). Poţi descărca harta mică de AICI.


                      (harta mică)




          Le-am dat copiilor nişte tălpi mici, colorate. Pe ele şi-au scris dorinţele, obiectivele, aşteptările pentru acest an şcolar, apoi le-am lipit pe conturul hărţii.


 Descarca talpa de aici.


        Va rămâne afişată tot anul şcolar. Vom verifica mereu dacă am atins obiectivele dorite. Pe drumul din interiorul hărţii,  vom scrie ce am reuşit să îndeplinim.



         A fost o activitate pe placul copiilor, prin care am reuşit să ne stabilim obiectivele individuale, dar şi cele de grup. 

       Vă doresc mult succes!
                    Ilona

Comentarii

  1. Rodica Daniela Ilie10 septembrie 2019 la 16:44

    Scandalos de antrenant! Mă voi deghiza cu tălpile de la 9 ani, cu obiectivele de acum, cu credinţele de atunci şi cu o cutezanţă dintotdeauna. Aşa mă voi înrola în acest proiect.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu