Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Ziua Europei-9 mai


Ziua Europei - activitate la clasa I.

 Astăzi am sărbătorit Ziua Europei. Ne-am inspirat din activitatea Emei de la EmaLaScoala, de aici . Mulțumim frumos pentru ajutor!

Le-am propus copiilor să ne pregătim pentru o călătorie prin Europa. 

Ne-am pregătit pașapoartele, model de aici. Copiii au completat datele, au colorat Pământul și continentul pe care ar vrea să călătorească. Apoi au identificat, în echipă, țările din Europa care conțin grupuri de litere. Am scris aceste țări pe paginile din pașaport ;i am colorat conturul lor pe hartă. Am ales numele cu grupuri de litere pentru că noi la grupurile de litere suntem acum.

 
   Harta Europei de colorat de aici

Ne-am făcut valizele. Am decupat, am ornat valiza și am scris ce ne luăm în bagaj. Fiecare valiză a fost legată cu fir de o piuneză cu picioruș. Aceasta a fost înfiptă în țara pe care dorim să o vizităm.

Am luat modelul de valiză de aici.

Harta Europei de aici


Am ascultat Imnul Uniunii Europene, am desenat steagul și am discutat despre semnificația stelelor, am scris o urare pentru Europa și bineînțeles o ședinșă foto. 😂 

A fost o activitate frumoasă! Voi cum ați sărbătorit?
Mult succes!
            IlonaComentarii