Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Sfârșit de clasa a IV-a -o idee

Întâlnire de suflet

Sfârșit de clasa a IV-a


   La sfârșitul ciclului primar,  dacă  nu îți dorești o serbare, poți face o întâlnire "de suflet" cu părinții și elevii. Eu am făcut o astfel de întâlnire și a fost frumos și emoționant. Am avut niște părinți foarte implicați,  cu mare prețuire pentru școală,  profesori, educație, de aceea am simțit că trebuie să le arăt aprecierea mea și a copiilor. 

    Am pregătit o prezentare cu cele mai frumoase momente din toate clasele primare, am folosit un fond muzical adecvat. ”E-o lume minunată, Mihai Constantin și ””Micul meu univers-Carmen Trandafir”

     Am realizat cu copiii un filmuleț în care fiecare a mulțumit părinților pentru ajutorul constant și grija lor, a spus de ce le este recunoscător părinților, apoi un copil a ținut un scurt discurs concluzionând că, ajutorul părinților a avut un mare rol în reușita lor. 

       Am pregătit pentru fiecare familie câte o diplomă pe care am semnat-o eu și fiecare copil la părinții lui, medaliile primite la caietele de vacanță pe care am lipit mesajele față-verso "Mulțumesc!"  și "Vă iubesc!". Cu ele am premiat părintii. Fiecare copil a venit în față, lângă mine și împreună am înmânat diploma și medalia părinților.  A fost foarte emoționant! 

    Copiii au primit diplome, cărți  și cocarde cu mesajul "Ai reușit! Felicitări!

     Am invitat copiii să vorbească despre gândurile lor și despre așteptările pe care le au. Au vorbit câțiva copii, doar cei care au dorit.

     La sfârșit le-am urat de bine și ne-am despărțit în lacrimi.

      A fost o întâlnire de suflet!❤

    Mult succes și inspirație!

                    Ilona 

Comentarii