Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Sfârșit de clasa a IV-a -o idee

Întâlnire de suflet

Sfârșit de clasa a IV-a


   La sfârșitul ciclului primar,  dacă  nu îți dorești o serbare, poți face o întâlnire "de suflet" cu părinții și elevii. Eu am făcut o astfel de întâlnire și a fost frumos și emoționant. Am avut niște părinți foarte implicați,  cu mare prețuire pentru școală,  profesori, educație, de aceea am simțit că trebuie să le arăt aprecierea mea și a copiilor. 

    Am pregătit o prezentare cu cele mai frumoase momente din toate clasele primare, am folosit un fond muzical adecvat. ”E-o lume minunată, Mihai Constantin și ””Micul meu univers-Carmen Trandafir”

     Am realizat cu copiii un filmuleț în care fiecare a mulțumit părinților pentru ajutorul constant și grija lor, a spus de ce le este recunoscător părinților, apoi un copil a ținut un scurt discurs concluzionând că, ajutorul părinților a avut un mare rol în reușita lor. 

       Am pregătit pentru fiecare familie câte o diplomă pe care am semnat-o eu și fiecare copil  a părinților lui, medaliile primite la caietele de vacanță pe care am lipit mesajele față-verso "Mulțumesc!"  și "Vă iubesc!". Cu ele am premiat părintii. Fiecare copil a venit în față și împreună am înmânat diploma și medalia părinților.  A fost foarte emoționant! 

    Copiii au primit diplome, cărți  și cocarde cu mesajul "Ai reușit! Felicitări!

     Am invitat copiii să vorbească despre gândurile lor și despre așteptările pe care le au. Au vorbit câțiva copii, doar cei care au dorit.

     La sfârșit le-am urat de bine și ne-am despărțit în lacrimi.

      A fost o întâlnire de suflet!❤

    Mult succes și inspirație!

                    Ilona 

Comentarii