Inmultire-tabla inmultirii-fise-jocuri-înmulțire clasa a II-a

 TABLA ÎNMULȚIRII Inmultirea numerelor naturale 0-100 Exerciții înmultire. Jocuri inmultire. Fișe de lucru inmultire Pentru consolidarea înmulțirii am realiat câteva materiale. Acestea pot fi descărcate accesând link-ul de la sfârșitul postării. 😊fișe de lucru pentru înțelegerea înmultirii   😊Exersarea înmulțirii - după codul culorilor 😊Exersarea înmultirii și a limbajului matematic- pliante cu inmultirea 😊motivarea elevilor pentru învățare - pașaportul înmulțirii  Mai multe despre pasaport aici: https://www.aventurilascoala.ro/2019/08/tinutul-vrajit-al-inmultirii-si.html 😊jocuri cu tabla inmultirii       Găsești fișele, jocurile, pasaportul, etc aici:  inmultire-fise-jocuri  -descarca 😊Alte idei despre înmultire:  joc-eu am-cine are bradul impodobit-clasa a III-a joc-ghiceste cine sunt decor-inmultiri de toamna joc-trenuletul matematic      Noi jucăm și ”Autobuzul”, ”Lovește musca”, ”Scărița”, ”Spune primul!-cu zaruri sau carti de joc”. Cand o să am timp, voi explica despre fiec

Grupurile de litere ce, ci - jocuri

Jocuri pentru consolidarea grupurilor de litere ce și ci.

      Mâine e Ziua Omului de Zăpadă! La mulți ani! Nu avem zăpadă, așa că vom face altfel de oameni. La comunicare consolidăm ceea ce am învățat și am pregătit mai multe jocuri pentru consolidarea grupurilor de litere ”ce” și ”ci”. Este o idee de la seria trecută, doar am ”fardat-o” puțin.

1. Construim oamenii grupurilor ce și ci. Sunt frați buni, dar și-au încurcat bulgării. Bulgării sunt completați cu grupurile de litere potrivite, apoi sunt puși la locul lor, cuvintele găsite vor fi scrise  pe tablă și în caiete.

Varianta veche a jocului e cu inimioare din care construim flori.

Descarcă inimile  ce    ci Trebuie să mai faceți cele 2 cercuri din mijloc.

2. Joc cu cartonașe - Învățătorul citește cuvintele sau textul rar, elevii au pregătite cartonașe cu cele 2 grupuri de litere și ridică grupul corespunzător cuvântului auzit.

3. Sari pe grupul corect - Învățătorul citește cuvintele, textul, copiii sar pe grupul corespunzător  cuvântului citit. Grupurile se scriu pe podea cu creta sau pe cartonașe mari, copiii se așază pe 2 rânduri.  fiecare rând are cele 2 grupuri scrise în față. Următorul document conține cuvinte și un text care pot fi citite.

Spor și succes!
       Ilona 

Comentarii