Citim cu wordart - literele L si S

    Fișe interactive de citire pentru literele L și S    La rugămintea unei colege, le-am realizat pentru clasa pregătitoare. Ordinea literelor este de la auxiliarul Editurii Sinapsis. Le adaug și pe acestea la colecția fișelor animate WORDART. Copiii mei au fost încântați de ele.       Link spre fișa interactivă aici:  liliac                                                        stea     Spor și succes vă doresc!

Numere le la 0 la 100 - Recapitulare cu poveste


 Recapitulare cu poveste de iarnă. Exerciții pentru consolidarea noțiunilor pentru formarea, rotunjirea, compararea numerelor de la 0 la 100. 

Am pregătit câteva exerciții pentru consolidarea numerelor de la 30 la 100, până la 31 am tot făcut. Elevii vor fi provocați să împodobească brăduțul cu numerele cerute de exerciții sau să îl ajute pe Moș Crăciun.

Vă prezint 2 variante ale lecției- O poveste despre un brăduț căruia cineva-un spiriduș rău, Grinch sau cine vreți- i-a furat culorile globulețelor. 

Varianta 2- O poveste în care copiii trebuie să îl ajute pe Moș Crăciun să descopere adresa la care trebuie să ducă niște cadouri, numerele caselor au fost șterse de un personaj rău.

Eu voi proiecta brăduțul pe tablă, iar copiii vor primi o fișă, dar am realizat și un brad mare-pe 9 foi- pentru cei care doresc un brad mare pe hârtie.

Descărcați varianta care vă place.

brad

brad 9 pagini

cadouri

cadouri editabil - Dacă vă doriți alte cerințe, am pus materialul editabil. Înainte de a edita, salvați pe dispozitivul dv., astfel vor putea și alți doritori să îl găsească nemodificat.

Mult succes și inspirație!

Ilona

Comentarii