Inmultire-tabla inmultirii-fise-jocuri-înmulțire clasa a II-a

 TABLA ÎNMULȚIRII Inmultirea numerelor naturale 0-100 Exerciții înmultire. Jocuri inmultire. Fișe de lucru inmultire Pentru consolidarea înmulțirii am realiat câteva materiale. Acestea pot fi descărcate accesând link-ul de la sfârșitul postării. 😊fișe de lucru pentru înțelegerea înmultirii   😊Exersarea înmulțirii - după codul culorilor 😊Exersarea înmultirii și a limbajului matematic- pliante cu inmultirea 😊motivarea elevilor pentru învățare - pașaportul înmulțirii  Mai multe despre pasaport aici: https://www.aventurilascoala.ro/2019/08/tinutul-vrajit-al-inmultirii-si.html 😊jocuri cu tabla inmultirii       Găsești fișele, jocurile, pasaportul, etc aici:  inmultire-fise-jocuri  -descarca 😊Alte idei despre înmultire:  joc-eu am-cine are bradul impodobit-clasa a III-a joc-ghiceste cine sunt decor-inmultiri de toamna joc-trenuletul matematic      Noi jucăm și ”Autobuzul”, ”Lovește musca”, ”Scărița”, ”Spune primul!-cu zaruri sau carti de joc”. Cand o să am timp, voi explica despre fiec

Numere le la 0 la 100 - Recapitulare cu poveste


 Recapitulare cu poveste de iarnă. Exerciții pentru consolidarea noțiunilor pentru formarea, rotunjirea, compararea numerelor de la 0 la 100. 

Am pregătit câteva exerciții pentru consolidarea numerelor de la 30 la 100, până la 31 am tot făcut. Elevii vor fi provocați să împodobească brăduțul cu numerele cerute de exerciții sau să îl ajute pe Moș Crăciun.

Vă prezint 2 variante ale lecției- O poveste despre un brăduț căruia cineva-un spiriduș rău, Grinch sau cine vreți- i-a furat culorile globulețelor. 

Varianta 2- O poveste în care copiii trebuie să îl ajute pe Moș Crăciun să descopere adresa la care trebuie să ducă niște cadouri, numerele caselor au fost șterse de un personaj rău.

Eu voi proiecta brăduțul pe tablă, iar copiii vor primi o fișă, dar am realizat și un brad mare-pe 9 foi- pentru cei care doresc un brad mare pe hârtie.

Descărcați varianta care vă place.

brad

brad 9 pagini

cadouri

cadouri editabil - Dacă vă doriți alte cerințe, am pus materialul editabil. Înainte de a edita, salvați pe dispozitivul dv., astfel vor putea și alți doritori să îl găsească nemodificat.

Mult succes și inspirație!

Ilona

Comentarii