Alfabet cu albinute - Clasa albinutelor

   ALFABET CU ALBINUȚE-LITERE MARI DE TIPAR    Clasa albinuțelor Alfabet potrivit pentru clasa albinuțelor- Se pot decupa literele și se formează mesaje ce pot fi afișate pe tablă sau pe panouri cu diverse ocazii.       Planse cu literele mari de tipar pentru afisare.        Descărcați fișierul de  aici  .       Mult succes!                Ilona

Numere le la 0 la 100 - Recapitulare cu poveste


 Recapitulare cu poveste de iarnă. Exerciții pentru consolidarea noțiunilor pentru formarea, rotunjirea, compararea numerelor de la 0 la 100. 

Am pregătit câteva exerciții pentru consolidarea numerelor de la 30 la 100, până la 31 am tot făcut. Elevii vor fi provocați să împodobească brăduțul cu numerele cerute de exerciții sau să îl ajute pe Moș Crăciun.

Vă prezint 2 variante ale lecției- O poveste despre un brăduț căruia cineva-un spiriduș rău, Grinch sau cine vreți- i-a furat culorile globulețelor. 

Varianta 2- O poveste în care copiii trebuie să îl ajute pe Moș Crăciun să descopere adresa la care trebuie să ducă niște cadouri, numerele caselor au fost șterse de un personaj rău.

Eu voi proiecta brăduțul pe tablă, iar copiii vor primi o fișă, dar am realizat și un brad mare-pe 9 foi- pentru cei care doresc un brad mare pe hârtie.

Descărcați varianta care vă place.

brad

brad 9 pagini

cadouri

cadouri editabil - Dacă vă doriți alte cerințe, am pus materialul editabil. Înainte de a edita, salvați pe dispozitivul dv., astfel vor putea și alți doritori să îl găsească nemodificat.

Mult succes și inspirație!

Ilona

Comentarii