Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Litera M - joc sunetul m, silabe

  În livadă


               Joc pentru depistarea sunetului ”m”. Materialul conține 24 de șabloane în formă de măr. Pe fiecare măr este o imagine a cărei denumire îl conține pe m. Se pot desena pe tablă 3 coșuri mari și fiecare copil ”culege” un măr, identifică poziția sunetului ”m”  și pune mărul în coșul corespunzător. Atașez și 2 coșuri mari-blockposter- unul colorat si unul alb negru. Poate doriți să aveți coșurile pe hârtie. Merele se pot printa pe coală colorată.

 

           Joc pentru exersarea despărțirii în silabe. Copiii despart în silabe cuvintele corespunzătoare imaginilor și aleg coșul potrivit. Sunt și câteva cuvinte fomate din 4 silabe și doar ”pom” dintr-o silabă.

           Descarcă: 
     merele
     coș1
     coș2

          Mult succes!

Comentarii

  1. Mulțumesc mult! Copiii s-au descurcat foarte bine,le-a plăcut mult,l-am repetat de 2 ori.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu