Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Cuvinte ascunse 2 - joc - citire, scriere cuvinte


     Dacă ați văzut postarea anterioară, știți despre ce vreau să vă vorbesc. Este vorba despre o altă variantă a jocului. De data aceasta, în tabel, sunt scrise cuvintele. Copiii trebuie să dea cu zarurile, să se orienteze în tabel, apoi să citească și să scrie cuvântul descoperit.

    În material găsiți și cartonașe cu toate pozițiile din tabel, poate nu vreți să vă jucați cu zarurile. Atunci elevii aleg câte un cartonaș și descoperă cuvântul corespunzător poziției scrise.



 DESCARCA

Mult succes!

    Ilona

Comentarii