Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Litera J - Jobenul magic - jocuri clasa pregătitoare

 
Pentru litera J am confecționat un JOBEN din carton negru. Din acesta vor ieși jetoanele cu care ne vom juca. Va fi surpriza literei J. Copiii adoră surprizele. 
Exersăm citirea/ scrierea cuvintelor și propozițiilor prin exerciții-joc. Copiilor le este mai ușor să descopere cuvintele sau propozițiile prin manipularea jetoanelor.
😊 Formare de propoziții - Copiii vor descoperi propozițiile, le vom analiza, apoi le vom scrie în caiete.

😊 Formare  de cuvinte - Se amestecă toate jetoanele, copiii sortează corpurile, apoi formează cuvinte. Acestea se scriu și se analizează.
 


😊 Despărțire în silabe - Jonglăm cu mingiuțe- Se citesc cuvintele de pe mingi, se despart în silabe și se pun la jobenul corespunzător.
  

Puteți descărca jocurile de aici.

Sper să vă fie de folos.
Succes și inspirație!
            Ilona.

 

Comentarii

Trimiteți un comentariu