Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

LITERA V - idei, materiale, activități

 

 Litera V, adunarea și scăderea cu 4, emoții și igienă - multe noțiuni despre care trebuie să vorbim în această săptămână. Sper să putem atinge toate obiectivele propuse. 
Planul meu pentru săptămâna literei ”V”

La această literă auxiliarul propune textul ”Cioc,cioc, cioc!”. Iată ce materiale am realizat:

👄FIȘĂ DE CITIRE - o fișă care cuprinde cuvinte formate din 1, 2 și 3 silabe și câteva propoziții.

👀 CAREU PENTRU CĂUTARE DE CUVINTE

👌REBUS

👍 FIȘĂ DE LUCRU
😊 JOC - Alege cuvinte în funcție de numărul silabelor - pe tablă voi pune cele 3 coșuri, fiecare elev va lua o alună, va citi cuvântul, îl va despărți în silabe, apoi îl va pune în coșul potrivit.
 

Descarcă materialele de AICI.

Alte activități pe care le vom face: jocuri de rol-veveriță-ciocănitoare,  vom asculta Vivaldi, (mișcare și ritm cu coli verzi/violet, muzicogramă), vom învăța câțiva pași de vals, la avap vom face un vulcan din cocă-va fi un proiect de echipă pe 3 zile (prima zi frământare, construire-a doua zi decorare, pictură-a treia zi experimentul-eruperea vulcanului.)

Despre emoții vom vorbi la dezvoltare personală. Vom folosi același text. Am pregătit câteva materiale și pentru acest subiect. Poți vedea postarea aici.

Mult succes! Dacă îți plac ideile și materialele, un share e binevenit!

Comentarii