Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Dragobete - Inimi în dar

Pentru Dragobete am pregătit o activitate cu muuulte inimioare. Se zice că acolo stă dragostea. Voi folosi un material PPT de la Twinkl, îl găsești aici. Un brainstorming, apoi fiecare copil va realiza inimioara 3D. În ea va scrie ce/ pe cine iubește cel mai mult. Noi am realizat câteva lucrări cu această tehnică. Acum copiii se descurcă foarte bine. 
 Pasul 1-printarea inimilor, decuparea lor, 
 Pasul 2 - indoim fiecare inimă pe jumătate, lipim jumătățile, una peste alta. Nu uităm să atașăm firul. La AVAP vom picta cu degetul-amprentare. Copiii vor primi inimioara cu cerculețe și vor lăsa o amprentă în fiecare cerculeț. O vom decupa și lipi pe un carton colorat. Va fi un tablou numai bun de dăruit.Inimioara cu cerculețe poate fi realizată și colorând cu carioci, modele diferite pe fiecare cerculeț. Iese foarte veselă.


Descarcă materialul de aici

Pentru că săptămâna aceasta am învățat  litera D, Dragobetele se pliază foarte bine în activitățile noaste. Uitasem de această sărbătoare și nu o pusesem pe lista activităților, dar mi-a amintit Alexandra. Mulțumesc!

Sper să fiți inconjurați de multă iubire. La mulți ani de Dragobete! Succes!

Ilona

 

Comentarii