SCOALA ALTFEL ...iarna

 SCOALA ALTFEL 18-22 decembrie 2023   Vom avea școala altfel în ultima săptămână a modulului 3. Am gândit un plan simplu, cu activități care se pot desfășura în sala de clasă, cu minimum de materiale. Activitățile se concentrează pe sărbătorirea Crăciunului, recunoștință, fapte bune și iarnă. Planul este convertit în pdf, linkurile sunt active. Iată planul: Pentru detalieri pe zile și linkuri necesare, descărcati planul de  AICI.   Mult succes!

Dragobete - Inimi în dar

Pentru Dragobete am pregătit o activitate cu muuulte inimioare. Se zice că acolo stă dragostea. Voi folosi un material PPT de la Twinkl, îl găsești aici. Un brainstorming, apoi fiecare copil va realiza inimioara 3D. În ea va scrie ce/ pe cine iubește cel mai mult. Noi am realizat câteva lucrări cu această tehnică. Acum copiii se descurcă foarte bine. 
 Pasul 1-printarea inimilor, decuparea lor, 
 Pasul 2 - indoim fiecare inimă pe jumătate, lipim jumătățile, una peste alta. Nu uităm să atașăm firul. La AVAP vom picta cu degetul-amprentare. Copiii vor primi inimioara cu cerculețe și vor lăsa o amprentă în fiecare cerculeț. O vom decupa și lipi pe un carton colorat. Va fi un tablou numai bun de dăruit.Inimioara cu cerculețe poate fi realizată și colorând cu carioci, modele diferite pe fiecare cerculeț. Iese foarte veselă.


Descarcă materialul de aici

Pentru că săptămâna aceasta am învățat  litera D, Dragobetele se pliază foarte bine în activitățile noaste. Uitasem de această sărbătoare și nu o pusesem pe lista activităților, dar mi-a amintit Alexandra. Mulțumesc!

Sper să fiți inconjurați de multă iubire. La mulți ani de Dragobete! Succes!

Ilona

 

Comentarii