Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Adunarea și scăderea cu 1, 2, 3, 4 - joc ”Eu am.../Cine are...?”

 


Astăzi am jucat ”Eu am .../ Cine are...?”. Aveam câteva emoții. Mi-a fost teamă că nu vor înțelege regulile, că nu se vor orienta pe card, că se vor plictisi. Temerile mele au fost neîntemeiate, s-au descurcat foarte bine și le-a plăcut foarte mult. Mâine vom juca iar.

În document veți găsi 2 variante, una cu 28 de carduri și cealaltă cu 22. Dacă nu aveți fix atâția copii, vă sfătuiesc să nu rupeți cercul rezultatelor, acestea se repetă în aceeași ordine (sunt puține rezultate posibile în concentrul 0-10). Puteți intra în joc sau să dați unor copii câte 2 jetoane. Noi am folosit prima variantă, am intrat și eu în joc, am dat startul și am încheiat. 
Ultima carte ar fi bine să o opriți pentru dv. Dacă o dați unui copil, poate opri jocul înainte de terminare.

Descarcă jocul descarcă.


Comentarii