SCOALA ALTFEL ...iarna

 SCOALA ALTFEL 18-22 decembrie 2023   Vom avea școala altfel în ultima săptămână a modulului 3. Am gândit un plan simplu, cu activități care se pot desfășura în sala de clasă, cu minimum de materiale. Activitățile se concentrează pe sărbătorirea Crăciunului, recunoștință, fapte bune și iarnă. Planul este convertit în pdf, linkurile sunt active. Iată planul: Pentru detalieri pe zile și linkuri necesare, descărcati planul de  AICI.   Mult succes!

Adunarea și scăderea cu 1, 2, 3, 4 - joc ”Eu am.../Cine are...?”

 


Astăzi am jucat ”Eu am .../ Cine are...?”. Aveam câteva emoții. Mi-a fost teamă că nu vor înțelege regulile, că nu se vor orienta pe card, că se vor plictisi. Temerile mele au fost neîntemeiate, s-au descurcat foarte bine și le-a plăcut foarte mult. Mâine vom juca iar.

În document veți găsi 2 variante, una cu 28 de carduri și cealaltă cu 22. Dacă nu aveți fix atâția copii, vă sfătuiesc să nu rupeți cercul rezultatelor, acestea se repetă în aceeași ordine (sunt puține rezultate posibile în concentrul 0-10). Puteți intra în joc sau să dați unor copii câte 2 jetoane. Noi am folosit prima variantă, am intrat și eu în joc, am dat startul și am încheiat. 
Ultima carte ar fi bine să o opriți pentru dv. Dacă o dați unui copil, poate opri jocul înainte de terminare.

Descarcă jocul descarcă.


Comentarii