Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Adunarea și scăderea cu 1, 2, 3, 4 - joc ”Eu am.../Cine are...?”

 


Astăzi am jucat ”Eu am .../ Cine are...?”. Aveam câteva emoții. Mi-a fost teamă că nu vor înțelege regulile, că nu se vor orienta pe card, că se vor plictisi. Temerile mele au fost neîntemeiate, s-au descurcat foarte bine și le-a plăcut foarte mult. Mâine vom juca iar.

În document veți găsi 2 variante, una cu 28 de carduri și cealaltă cu 22. Dacă nu aveți fix atâția copii, vă sfătuiesc să nu rupeți cercul rezultatelor, acestea se repetă în aceeași ordine (sunt puține rezultate posibile în concentrul 0-10). Puteți intra în joc sau să dați unor copii câte 2 jetoane. Noi am folosit prima variantă, am intrat și eu în joc, am dat startul și am încheiat. 
Ultima carte ar fi bine să o opriți pentru dv. Dacă o dați unui copil, poate opri jocul înainte de terminare.

Descarcă jocul descarcă.


Comentarii