SCOALA ALTFEL ...iarna

 SCOALA ALTFEL 18-22 decembrie 2023   Vom avea școala altfel în ultima săptămână a modulului 3. Am gândit un plan simplu, cu activități care se pot desfășura în sala de clasă, cu minimum de materiale. Activitățile se concentrează pe sărbătorirea Crăciunului, recunoștință, fapte bune și iarnă. Planul este convertit în pdf, linkurile sunt active. Iată planul: Pentru detalieri pe zile și linkuri necesare, descărcati planul de  AICI.   Mult succes!

Litera C - Împodobim brăduțul

 Execițiu-joc-”Împodobim brăduțul”   Un brăduț făcut acum 2 ani, cu seria trecută, un brăduț matematic, cu sarcini pentru înmulțire.

Exersăm cititul prin joc. 
Luni vom împodobi un nou brăduț, de data aceasta va fi unul care ne va ajuta să exersăm citirea cuvintelor. Pe fiecare globuleț am scris câte un cuvânt.

 Vom lucra în echipă. Doi câte doi, elevii vor veni la tablă, vor citi cuvântul, un elev îl va lipi în brad, celălalt  va scrie cuvântul în coloana potrivită numărului de silabe.
Pe tablă voi pune un brad mare, dar se poate și desena unul.


Dacă îți place ideea poți descărca materialele de aici:


Poți edita globurile de aici globuri

Bradul matematic îl găsești aici.

          Sper să îți fie de folos jocul. Succes și multă inspirație!

Comentarii

  1. Multumesc pentru material! Nu am putut descarca fisierul cu globurile editabile. Apare o pagina prin care solicit acces.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu