Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Litera C - Împodobim brăduțul

 Execițiu-joc-”Împodobim brăduțul”   Un brăduț făcut acum 2 ani, cu seria trecută, un brăduț matematic, cu sarcini pentru înmulțire.

Exersăm cititul prin joc. 
Luni vom împodobi un nou brăduț, de data aceasta va fi unul care ne va ajuta să exersăm citirea cuvintelor. Pe fiecare globuleț am scris câte un cuvânt.

 Vom lucra în echipă. Doi câte doi, elevii vor veni la tablă, vor citi cuvântul, un elev îl va lipi în brad, celălalt  va scrie cuvântul în coloana potrivită numărului de silabe.
Pe tablă voi pune un brad mare, dar se poate și desena unul.


Dacă îți place ideea poți descărca materialele de aici:


Poți edita globurile de aici globuri

Bradul matematic îl găsești aici.

          Sper să îți fie de folos jocul. Succes și multă inspirație!

Comentarii

  1. Multumesc pentru material! Nu am putut descarca fisierul cu globurile editabile. Apare o pagina prin care solicit acces.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu