Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Litera C - Împodobim brăduțul

 Execițiu-joc-”Împodobim brăduțul”   Un brăduț făcut acum 2 ani, cu seria trecută, un brăduț matematic, cu sarcini pentru înmulțire.

Exersăm cititul prin joc. 
Luni vom împodobi un nou brăduț, de data aceasta va fi unul care ne va ajuta să exersăm citirea cuvintelor. Pe fiecare globuleț am scris câte un cuvânt.

 Vom lucra în echipă. Doi câte doi, elevii vor veni la tablă, vor citi cuvântul, un elev îl va lipi în brad, celălalt  va scrie cuvântul în coloana potrivită numărului de silabe.
Pe tablă voi pune un brad mare, dar se poate și desena unul.


Dacă îți place ideea poți descărca materialele de aici:


Poți edita globurile de aici globuri

Bradul matematic îl găsești aici.

          Sper să îți fie de folos jocul. Succes și multă inspirație!

Comentarii

  1. Multumesc pentru material! Nu am putut descarca fisierul cu globurile editabile. Apare o pagina prin care solicit acces.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu