Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Litera U

 Săptămâna literei U a fost plină de jocuri, povești, ghicitori, poezii și cântece. Am discutat mult despre urși, dar și despre alte animale. Am găsit multe resurse.


Pentru litera ”U” am pregătit o fișă despre locul sunetului în cuvinte. Este o fișă cu imagini care trebuie decupate și lipite într-un tabel.
Brățară litera U


Urșii - răspândirea lor în lume
Am pregătit o prezentare despre răspândirea urșilor în lume, le-am arătat globul pământesc și am proiectat o hartă a lumii. Am făcut cartonașe cu mai multe specii de urși și le-am așezat pe continentul în care trăiesc.


Sper că vă sunt de folos materialele. Mult spor!


Comentarii

Trimiteți un comentariu