Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Litera U

 Săptămâna literei U a fost plină de jocuri, povești, ghicitori, poezii și cântece. Am discutat mult despre urși, dar și despre alte animale. Am găsit multe resurse.


Pentru litera ”U” am pregătit o fișă despre locul sunetului în cuvinte. Este o fișă cu imagini care trebuie decupate și lipite într-un tabel.
Brățară litera U


Urșii - răspândirea lor în lume
Am pregătit o prezentare despre răspândirea urșilor în lume, le-am arătat globul pământesc și am proiectat o hartă a lumii. Am făcut cartonașe cu mai multe specii de urși și le-am așezat pe continentul în care trăiesc.


Sper că vă sunt de folos materialele. Mult spor!


Comentarii

Trimiteți un comentariu