Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

STOP BULLYING

 Proiect didactic -  Fii un prieten, nu un agresor! 



        În cadrul unui curs despre bullying am aprofundat mai mult acest subiect. Vă propun o activitate care se poate desfășura într-o oră de educație civică, de dirigenție. Bullying-ul este un fenomen care a existat întotdeauna, dar parcă în ultimul timp a ajuns la alt nivel. Cred că trebuie să facem tot ceea ce ține de noi pentru a descoperi cât mai repede cazurile de bullying și a interveni.



            Materialul conține proiectul didactic și prezentarea folosită în cadrul activității”Stop bullying! Fii un prieten, nu un agresor!”





Poți descărca materialele de aici.   descarcă proiectul
                                                        
                                                    descarca prezentarea  Pentru vizionare deschide cu prezentari google.


Ps In proiect nu am putut atasa paginile din carte folosite.Dacă nu ai cartea, descarcă paginile de aici.

Sper să îți fie de folos! Spor!
                                                        






Comentarii