Citim cu wordart - literele L si S

    Fișe interactive de citire pentru literele L și S    La rugămintea unei colege, le-am realizat pentru clasa pregătitoare. Ordinea literelor este de la auxiliarul Editurii Sinapsis. Le adaug și pe acestea la colecția fișelor animate WORDART. Copiii mei au fost încântați de ele.       Link spre fișa interactivă aici:  liliac                                                        stea     Spor și succes vă doresc!

FRACȚII-JOC

 Joc didactic
”Eu am..../Cine are...?”


      Un joc didactic potrivit pentru o lecție de recapitulare. Cerințele sunt despre fracții-noțiunile învățate în clasa a IV-a - citire, scriere, comparare, fracții echivalente, adunare, scadere. 
     Jucătorii își consolidează cunoștințele,  își educă  răbdarea, concentrarea și atenția. Este un joc îndrăgit de copii.


      Jocul conține 24 de cartonașe,pentru 24 de copii. Dacă ai nevoie de mai multe sau mai puține cartonașe, am adăugat o pagină  necompletată. Poți printa pe carton sau coli colorate, eu plastifiez cartonașele, vreau să aibă viață lungă.😀

      Dacă vrei să fie și mai distractiv, poți combina cu ”Trenulețul” ( ai o variantă aici ). Fiecare elev primește un cartonaș (acesta va fi biletul), copilul care are pe cartonaș START este locomotiva, ceilalți urcă pe rând. Trenulețul se plimbă prin clasă și adună toți copiii.

     Se poate juca și individual sau în echipă, fiecare copil sau echipă primește câte un set de cartonașe și pune în ordine toate cartonașele.

Dacă vrei să încerci jocul cu elevii tăi, descarcă modelul de aici.

Pun și varianta editabilă. Ar trebui să poți edita după ce descarci materialul..
descarcă

   Sper să-ți fie de folos! Succes! 

Comentarii