SCOALA ALTFEL ...iarna

 SCOALA ALTFEL 18-22 decembrie 2023   Vom avea școala altfel în ultima săptămână a modulului 3. Am gândit un plan simplu, cu activități care se pot desfășura în sala de clasă, cu minimum de materiale. Activitățile se concentrează pe sărbătorirea Crăciunului, recunoștință, fapte bune și iarnă. Planul este convertit în pdf, linkurile sunt active. Iată planul: Pentru detalieri pe zile și linkuri necesare, descărcati planul de  AICI.   Mult succes!

FRACȚII-JOC

 Joc didactic
”Eu am..../Cine are...?”


      Un joc didactic potrivit pentru o lecție de recapitulare. Cerințele sunt despre fracții-noțiunile învățate în clasa a IV-a - citire, scriere, comparare, fracții echivalente, adunare, scadere. 
     Jucătorii își consolidează cunoștințele,  își educă  răbdarea, concentrarea și atenția. Este un joc îndrăgit de copii.


      Jocul conține 24 de cartonașe,pentru 24 de copii. Dacă ai nevoie de mai multe sau mai puține cartonașe, am adăugat o pagină  necompletată. Poți printa pe carton sau coli colorate, eu plastifiez cartonașele, vreau să aibă viață lungă.😀

      Dacă vrei să fie și mai distractiv, poți combina cu ”Trenulețul” ( ai o variantă aici ). Fiecare elev primește un cartonaș (acesta va fi biletul), copilul care are pe cartonaș START este locomotiva, ceilalți urcă pe rând. Trenulețul se plimbă prin clasă și adună toți copiii.

     Se poate juca și individual sau în echipă, fiecare copil sau echipă primește câte un set de cartonașe și pune în ordine toate cartonașele.

Dacă vrei să încerci jocul cu elevii tăi, descarcă modelul de aici.

Pun și varianta editabilă. Ar trebui să poți edita după ce descarci materialul..
descarcă

   Sper să-ți fie de folos! Succes! 

Comentarii