Litera U - idei, activități

  Vă propun o listă cu idei și resurse pentru litera M. Multe dintre ele le-am folosit în clasa pregătitoare. Clasa I nu e atât de ofertantă cu timpul, deja simt că alerg printre litere. Of!  😊Coronițe cu literele u și U, cu imagini sau o coroniță cu ursuleț. Pot fi printate pe coli colorate sau pot fi făcute pe foi albe și copiii să le coloreze.  Descarcă  coronita U    coronita U-urs 😊Brățări cu litera U și imagini.   descarca 😊Surprize de pus pe băncuțe- un jeleu ursuleț și o umbreluță de pus în pahar. 😊Propuneți copiilor să aducă obiecte care încep cu U. Numărați obiectele, comparați-le, găsiți asemănări, deosebiri, analizați denumirea lor - sunete, silabe, alcătuiți enunțuri, faceți jocuri de rol, vorbiți despre rolul lor. 😊Provocați-i să găsească răspunsul la câteva ghicitori. Iată câteva exemple: În cojoc întors pe dos Mormăind morocănos, Umblă pustnic prin pădure După miere, după mure. (ursul) Eu pe orișicine Întâmpin când vine. Când pleacă afară, Eu îl petrec iară. (ușa)

FRACȚII-fișe

 Exerciții vesele 

                                


Matematica poate fi distractivă!
Iată câteva exerciții simpatice pe care le puteți face la fracții. Fișele pot fi puse în lapbook-ul despre fracții sau pot fi lipite în caiete. Poți vedea lapbook-ul aici.

 Înghețata

 Grădina bunicii

 Pomi înfloriți Flori și inimioare

 Fețe vesele sau triste


Dacă îți plac fișele, le poți descărca de aici. descarcă 
Comentarii

 1. Îți mulțumesc pentru apreciere! Te mai aștept pe la noi.

  RăspundețiȘtergere
 2. Jocuri și activități extraordinar de interesante ! Vă felicit pentru profesionalism și creativitate !!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vă mulțumesc pentru aprecieri! Mă bucur că vă plac! Mult succes!

   Ștergere
 3. Buna ziua, Puteti face sa fie disponibile fisele pentru fractii? Cand apas butonul pentru descarcare primesc mesajul ca le-ati aruncat in cosul de gunoi. :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gata. Am restabilit. Multumesc pentru atentionare, am făcut curățenie prin materiale și l-am mutat din greșeală!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu