Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Cărticica de Paște


Copiii mei iubesc cărticelele! Am realizat multe - despre litere, anotimpuri, fapte bune. A sosit timpul pentru o cărticică despre marea sărbătoare care se apropie.

Vă propun un proiect potrivit pentru perioada aceasta - ”Cărticica de Paște ”, un material care vizează toate disciplinele. Este conceput  pentru clasa a IV-a, dar se poate folosi și la clasele a II-a și a III-a, dacă se adaptează problemele. 

Fiecare pagină poate fi decorată cu simboluri pascale, cotorul cărții se realizează prin lipirea filelor-ou în partea stângă sau sus.

Puteți descărca cărticica de aici.    descarcăSpor și Sărbători cu bine!Comentarii