Inmultire-tabla inmultirii-fise-jocuri-înmulțire clasa a II-a

 TABLA ÎNMULȚIRII Inmultirea numerelor naturale 0-100 Exerciții înmultire. Jocuri inmultire. Fișe de lucru inmultire Pentru consolidarea înmulțirii am realiat câteva materiale. Acestea pot fi descărcate accesând link-ul de la sfârșitul postării. 😊fișe de lucru pentru înțelegerea înmultirii   😊Exersarea înmulțirii - după codul culorilor 😊Exersarea înmultirii și a limbajului matematic- pliante cu inmultirea 😊motivarea elevilor pentru învățare - pașaportul înmulțirii  Mai multe despre pasaport aici: https://www.aventurilascoala.ro/2019/08/tinutul-vrajit-al-inmultirii-si.html 😊jocuri cu tabla inmultirii       Găsești fișele, jocurile, pasaportul, etc aici:  inmultire-fise-jocuri  -descarca 😊Alte idei despre înmultire:  joc-eu am-cine are bradul impodobit-clasa a III-a joc-ghiceste cine sunt decor-inmultiri de toamna joc-trenuletul matematic      Noi jucăm și ”Autobuzul”, ”Lovește musca”, ”Scărița”, ”Spune primul!-cu zaruri sau carti de joc”. Cand o să am timp, voi explica despre fiec

Cărticica de Paște


Copiii mei iubesc cărticelele! Am realizat multe - despre litere, anotimpuri, fapte bune. A sosit timpul pentru o cărticică despre marea sărbătoare care se apropie.

Vă propun un proiect potrivit pentru perioada aceasta - ”Cărticica de Paște ”, un material care vizează toate disciplinele. Este conceput  pentru clasa a IV-a, dar se poate folosi și la clasele a II-a și a III-a, dacă se adaptează problemele. 

Fiecare pagină poate fi decorată cu simboluri pascale, cotorul cărții se realizează prin lipirea filelor-ou în partea stângă sau sus.

Puteți descărca cărticica de aici.    descarcăSpor și Sărbători cu bine!Comentarii