Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Cărticica de Paște


Copiii mei iubesc cărticelele! Am realizat multe - despre litere, anotimpuri, fapte bune. A sosit timpul pentru o cărticică despre marea sărbătoare care se apropie.

Vă propun un proiect potrivit pentru perioada aceasta - ”Cărticica de Paște ”, un material care vizează toate disciplinele. Este conceput  pentru clasa a IV-a, dar se poate folosi și la clasele a II-a și a III-a, dacă se adaptează problemele. 

Fiecare pagină poate fi decorată cu simboluri pascale, cotorul cărții se realizează prin lipirea filelor-ou în partea stângă sau sus.

Puteți descărca cărticica de aici.    descarcăSpor și Sărbători cu bine!Comentarii