Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Școala altfel în pandemie

Cea mai altfel SĂPTĂMÂNĂ ALTFEL


                                                  


              S-a încheiat săptămâna altfel. Ne-am străduit să facem multe activităţi interesante, dar nu au avut acelaşi farmec ca cele făcute cu adevărat împreună. (nu împreună printr-un ecran)
              Cu toate acestea, ne-am bucurat de fiecare clipă, de fiecare activitate.

              Planul nostru pentru săptămâna altfel îl puteţi vizualiza aici.   descarcă 

           A fost un plan bun. L-am mai condimentat cu vizite virtuale la muzee, cu plimbări pe diferite meleaguri, filmuleţe, prezentări, jocuri şi concursuri. A fost o săptămână plină şi interesantă.
            Am povestit despre fiecare zi aici:  
                                                                     ziua II
                                                                     ziua III
                                                                     ziua IV
                                                                     ziua V

              Cred că cea mai așteptată a fost ultima zi, ZIUA EXPERIMENTELOR. Experimentele ne încântă mereu şi noi le facem destul de des. Pentru această zi fiecare a pregătit un experiment, astfel că am văzut vulcani, ploaie colorată, oul din metal, curcubeie de tot felul, zăpadă artificială, fuga piperului, compararea densităţii, cum bagi fum într-o sticlă, holograme și multe altele.

              Sper să vă inspire planul nostru! Succes!
               

Comentarii