Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

MESAJE MOTIVAŢIONALE


BALOANE CU ÎNDEMNURI

   
      Pentru atunci când ne este prea greu şi avem nevoie de puţină încurajare sau ne-am abătut de la drumul drept şi trebuie să ne regăsim direcţia.

           Cred că este foarte important să ai în clasă un spaţiu pentru mesaje motivaţionale.  Pornind de la tema acestui an, CĂLĂTORIM prin CLASA a III-a, am realizat 2 baloane MAAARI şi am scris mesajele pe nacela lor. Arată foarte bine şi aduc culoare  în clasă, fără să mai vorbim despre puterea mesajelor.          Baloanele şi-au luat zborul. Îmi place foarte mult cum arată! Mesajele se văd foarte bine din orice colţ al clasei. Sigur copiii vor fi încântaţi şi vom avea destul subiect de discuţie când le vom analiza.

           Am folosit mesajele de pe panoul DOAMNEI ÎNVĂŢĂTOARE MIRELA BARCAN, o sursă inepuizabilă de inspiraţie. Cu acordul dumneaei, vă povestesc acum despre ceea ce am făcut. Panoul care m-a inspirat poate fi găsit aici.
         Cum se fac baloanele, v-am povestit când am scris despre  panoul de lectură. Găsiţi postarea AICI. Am urmat aceeaşi paşi. doar că am folosit coli pentru împachetat cadouri. Dacă coala este foarte subţire, puteţi băga carton  între coli când le lipiţi. Astfel va fi mai ferm şi nu se vor îndoi părţile care stau în aer.

     Mesajele motivaţionale pot fi descărcate de AICI.

Vă urez spor şi inspiraţie! Un an şcolar aşa cum vi-l doriţi!

Comentarii