SCOALA ALTFEL ...iarna

 SCOALA ALTFEL 18-22 decembrie 2023   Vom avea școala altfel în ultima săptămână a modulului 3. Am gândit un plan simplu, cu activități care se pot desfășura în sala de clasă, cu minimum de materiale. Activitățile se concentrează pe sărbătorirea Crăciunului, recunoștință, fapte bune și iarnă. Planul este convertit în pdf, linkurile sunt active. Iată planul: Pentru detalieri pe zile și linkuri necesare, descărcati planul de  AICI.   Mult succes!

LIMONADĂ CU PROVOCĂRI- Surprize pentru sfarsitul de an    LIMONADĂ CU PROVOCĂRI  


    Limonadă cu PROVOCĂRI 
Provocări de vacanță 
Surprize pentru ultima zi de școală 
O altfel de temă de VACANȚĂ 

  Intr-un pahar pentru limonadă am pus vreo 30 de bilețele cu provocări.  Acestea ating mai multe arii: comunicare, matematică,  arte, dezvoltare personală.
  Copiii trebuie să extragă un bilețel pe zi și  să ducă provocarea la bun sfârșit. 

  În locul paharelor se pot folosi și borcanele și eticheta poate fi: Dulceață cu provocări sau Dulceață de vacanță .

  Copiii sunt provocați  să-și facă un jurnal de vacanță,  un jurnal în care să-și noteze gânduri,  întâmplări,  titlurile cărților citite, numele personajelor preferate, numele țărilor sau orașelor în care merg, să lipească amintiri din vacanță. Tot în jurnal trebuie să lipească biletelele cu provocări și rezolvările lor.

                   descarcă provocările 

      Poţi să printezi pe coli colorate, le decupezi fâşii, le îndoi şi le pui, aşa cum am făcut eu pentru elevii mei, în pahare-borcan pentru limonadă, pe pai poţi lipi un steguleţ cu mesaj .
(Vacanţă plăcută! sau ce mesaj doresti). 
 
        Spor şi DISTRACŢIE! Succes și inspirație!
            Ilona 

Comentarii