Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

LIMONADĂ CU PROVOCĂRI- Surprize pentru sfarsitul de an    LIMONADĂ CU PROVOCĂRI  


    Limonadă cu PROVOCĂRI 
Provocări de vacanță 
Surprize pentru ultima zi de școală 
O altfel de temă de VACANȚĂ 

  Intr-un pahar pentru limonadă am pus vreo 30 de bilețele cu provocări.  Acestea ating mai multe arii: comunicare, matematică,  arte, dezvoltare personală.
  Copiii trebuie să extragă un bilețel pe zi și  să ducă provocarea la bun sfârșit. 

  În locul paharelor se pot folosi și borcanele și eticheta poate fi: Dulceață cu provocări sau Dulceață de vacanță .

  Copiii sunt provocați  să-și facă un jurnal de vacanță,  un jurnal în care să-și noteze gânduri,  întâmplări,  titlurile cărților citite, numele personajelor preferate, numele țărilor sau orașelor în care merg, să lipească amintiri din vacanță. Tot în jurnal trebuie să lipească biletelele cu provocări și rezolvările lor.

                   descarcă provocările 

      Poţi să printezi pe coli colorate, le decupezi fâşii, le îndoi şi le pui, aşa cum am făcut eu pentru elevii mei, în pahare-borcan pentru limonadă, pe pai poţi lipi un steguleţ cu mesaj .
(Vacanţă plăcută! sau ce mesaj doresti). 
 
        Spor şi DISTRACŢIE! Succes și inspirație!
            Ilona 

Comentarii