Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Stupul magic-Grupuri de litere -joc

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi - Stupul magic

       Am pregătit un joc cu albinuțe pentru consolidarea grupurilor de litere învățate. În poiana cu flori înțelepte se află o mulțime de cuvinte care și-au pierdut o parte dintre litere. Copiii trebuie să ajute florile să-și completeze cuvintele și albinuțele să ajungă la stupul potrivit. 
     Stupii și florile se afișează pe tablă, copiii iau câte o albinuță, aleg o floare, o petală, un cuvânt și scriu  cuvântul completat cu grupul potrivit pe coșul albinuței. Apoi duc albinuța la stupul ei.

   
În bancă se poate lucra pe fișa de lucru sau se decupează albinuțele și se lipesc în caiete, completând fagurele cu cuvintele completate.


  


Puteți descărca materialele de aici

stup pe 4 coli - Dacă vreți un stup mare, poster.

Mult succes și inspirație!

               Ilona


Comentarii