Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

Stupul magic-Grupuri de litere -joc

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi - Stupul magic

       Am pregătit un joc cu albinuțe pentru consolidarea grupurilor de litere învățate. În poiana cu flori înțelepte se află o mulțime de cuvinte care și-au pierdut o parte dintre litere. Copiii trebuie să ajute florile să-și completeze cuvintele și albinuțele să ajungă la stupul potrivit. 
     Stupii și florile se afișează pe tablă, copiii iau câte o albinuță, aleg o floare, o petală, un cuvânt și scriu  cuvântul completat cu grupul potrivit pe coșul albinuței. Apoi duc albinuța la stupul ei.

   
În bancă se poate lucra pe fișa de lucru sau se decupează albinuțele și se lipesc în caiete, completând fagurele cu cuvintele completate.


  


Puteți descărca materialele de aici

stup pe 4 coli - Dacă vreți un stup mare, poster.

Mult succes și inspirație!

               Ilona


Comentarii