SCOALA ALTFEL ...iarna

 SCOALA ALTFEL 18-22 decembrie 2023   Vom avea școala altfel în ultima săptămână a modulului 3. Am gândit un plan simplu, cu activități care se pot desfășura în sala de clasă, cu minimum de materiale. Activitățile se concentrează pe sărbătorirea Crăciunului, recunoștință, fapte bune și iarnă. Planul este convertit în pdf, linkurile sunt active. Iată planul: Pentru detalieri pe zile și linkuri necesare, descărcati planul de  AICI.   Mult succes!

Stupul magic-Grupuri de litere -joc

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi - Stupul magic

       Am pregătit un joc cu albinuțe pentru consolidarea grupurilor de litere învățate. În poiana cu flori înțelepte se află o mulțime de cuvinte care și-au pierdut o parte dintre litere. Copiii trebuie să ajute florile să-și completeze cuvintele și albinuțele să ajungă la stupul potrivit. 
     Stupii și florile se afișează pe tablă, copiii iau câte o albinuță, aleg o floare, o petală, un cuvânt și scriu  cuvântul completat cu grupul potrivit pe coșul albinuței. Apoi duc albinuța la stupul ei.

   
În bancă se poate lucra pe fișa de lucru sau se decupează albinuțele și se lipesc în caiete, completând fagurele cu cuvintele completate.


  


Puteți descărca materialele de aici

stup pe 4 coli - Dacă vreți un stup mare, poster.

Mult succes și inspirație!

               Ilona


Comentarii