Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

STEGULEȚE CU SILABE

  Am învățat 5 litere! Yuhuuu! 


   Pentru a sărbători am realizat stegulețe colorate cu silabele care pot fi formate cu cele 5 litere învățate: A, M, N, I, U. Îmi plac mult stegulețele, aduc culoare în clasă și sunt foarte utile. În fiecare dimineață scriam pe tablă silabe pentru exersare, acum le am tot timpul.

   Cum am realizat materialul? Am printat pe coli colorate, am decupat, apoi am îndoit în partea de sus cam 1 cm și am capsat pe o sfoară. Foarte simplu și rapid.

    Le-am agățat de tablă și le vom citi în fiecare dimineață, vom adăuga altele pentru următoarele litere. Sunt sigură că, avându-le sub ochi mereu, copiii le vor citi de foarte multe ori și astfel vor exersa fără să-și dea seama.

        Puteți descărca materialul de AICI.

Mult succes!

Comentarii