Litera U - idei, activități

  Vă propun o listă cu idei și resurse pentru litera M. Multe dintre ele le-am folosit în clasa pregătitoare. Clasa I nu e atât de ofertantă cu timpul, deja simt că alerg printre litere. Of!  😊Coronițe cu literele u și U, cu imagini sau o coroniță cu ursuleț. Pot fi printate pe coli colorate sau pot fi făcute pe foi albe și copiii să le coloreze.  Descarcă  coronita U    coronita U-urs 😊Brățări cu litera U și imagini.   descarca 😊Surprize de pus pe băncuțe- un jeleu ursuleț și o umbreluță de pus în pahar. 😊Propuneți copiilor să aducă obiecte care încep cu U. Numărați obiectele, comparați-le, găsiți asemănări, deosebiri, analizați denumirea lor - sunete, silabe, alcătuiți enunțuri, faceți jocuri de rol, vorbiți despre rolul lor. 😊Provocați-i să găsească răspunsul la câteva ghicitori. Iată câteva exemple: În cojoc întors pe dos Mormăind morocănos, Umblă pustnic prin pădure După miere, după mure. (ursul) Eu pe orișicine Întâmpin când vine. Când pleacă afară, Eu îl petrec iară. (ușa)

Relieful României-Joc interactiv

   


 Sunt tare bucuroasă!😀😀😀Am învățat să fac jocuri interactive!!! De mult timp voiam să învăț asta, acum am reușit. 

    Știu că se fac ușor pe wordwall, că sunt cu o grafică mai frumoasă acolo, dar acesta este al meu, nu îmi trebuie internet ca să îl joc, nu trebuie să plătesc abonament și, chiar dacă durează mai mult până îl realizez, îmi place! Am folosit resursele făcute pentru jocul cu cartonașe -DOMINO     Jocul urmărește identificarea și localizarea unităților majore de relief ale României. Este potrivit pentru consolidarea noțiunilor despre relief, învățate în clasa a IV-a. 


Cuprinde 15 slide-uri, este în pdf și pentru a-l juca trebuie să îl salvați pe dispozitivul vostru. Nu luați în seamă paginile cu ”Ai greșit”, ”Corect”, jocul curge de la sine, dați clik pe ”Intră în joc”- de pe prima pagină.

    


     Dacă vreți să încercați jocul, salvați de aici. descarcă jocul

     Mult succes!

Comentarii