Citim cu wordart - literele L si S

    Fișe interactive de citire pentru literele L și S    La rugămintea unei colege, le-am realizat pentru clasa pregătitoare. Ordinea literelor este de la auxiliarul Editurii Sinapsis. Le adaug și pe acestea la colecția fișelor animate WORDART. Copiii mei au fost încântați de ele.       Link spre fișa interactivă aici:  liliac                                                        stea     Spor și succes vă doresc!

Relieful României-Joc interactiv

   


 Sunt tare bucuroasă!😀😀😀Am învățat să fac jocuri interactive!!! De mult timp voiam să învăț asta, acum am reușit. 

    Știu că se fac ușor pe wordwall, că sunt cu o grafică mai frumoasă acolo, dar acesta este al meu, nu îmi trebuie internet ca să îl joc, nu trebuie să plătesc abonament și, chiar dacă durează mai mult până îl realizez, îmi place! Am folosit resursele făcute pentru jocul cu cartonașe -DOMINO     Jocul urmărește identificarea și localizarea unităților majore de relief ale României. Este potrivit pentru consolidarea noțiunilor despre relief, învățate în clasa a IV-a. 


Cuprinde 15 slide-uri, este în pdf și pentru a-l juca trebuie să îl salvați pe dispozitivul vostru. Nu luați în seamă paginile cu ”Ai greșit”, ”Corect”, jocul curge de la sine, dați clik pe ”Intră în joc”- de pe prima pagină.

    


     Dacă vreți să încercați jocul, salvați de aici. descarcă jocul

     Mult succes!

Comentarii