Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

Relieful României-Joc interactiv

   


 Sunt tare bucuroasă!😀😀😀Am învățat să fac jocuri interactive!!! De mult timp voiam să învăț asta, acum am reușit. 

    Știu că se fac ușor pe wordwall, că sunt cu o grafică mai frumoasă acolo, dar acesta este al meu, nu îmi trebuie internet ca să îl joc, nu trebuie să plătesc abonament și, chiar dacă durează mai mult până îl realizez, îmi place! Am folosit resursele făcute pentru jocul cu cartonașe -DOMINO



     Jocul urmărește identificarea și localizarea unităților majore de relief ale României. Este potrivit pentru consolidarea noțiunilor despre relief, învățate în clasa a IV-a. 


Cuprinde 15 slide-uri, este în pdf și pentru a-l juca trebuie să îl salvați pe dispozitivul vostru. Nu luați în seamă paginile cu ”Ai greșit”, ”Corect”, jocul curge de la sine, dați clik pe ”Intră în joc”- de pe prima pagină.

    


     Dacă vreți să încercați jocul, salvați de aici. descarcă jocul

     Mult succes!

Comentarii