Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

FRACȚII și figuri

 FII CREATIV!
      Pentru ca fracția să poată fi înțeleasă ca una sau mai multe părți egale dintr-un întreg e nevoie de material concret. Vă propun un exemplu de activitate în care copiii trebuie să își pună la treabă creativitatea. 
         Puneți la dispoziția lor diferite figuri geometrice, de culori și mărimi diferite. Le puteți decupa din coli colorate. Fiecare copil își alege una, două sau mai multe figuri.  Prin pliere și decupare trebuie să împartă întregul în câte părți egale dorește. Scrie pe fiecare parte fracția corespunzătoare, apoi realizează ceea ce îi place. Se poate realiza un proiect pe grupuri mici sau chiar cu toată clasa.Copiilor le va plăcea foarte mult,  vor aplica ceea ce știu despre fracții și își vor stimula creativitatea. Sunt sigură că ideile lor vă vor uimi.
Spor și succes! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu