Fracții - Roata fracțiilor

Roata fracțiilor         Un material despre reprezentarea fracțiilor când întregul este un cerc. Se poate lipi ca un glob sau pe caiet. Fiecare cerc se îndoaie pe jumatate si se lipesc jumătățile una peste alta. La sfarsit se lipeste pe caiet sau se formeazo o sfera. Materialul are 2 dimensiuni.        Dimensiunea mare a materialului poate fi plastifiată si folosită la tablă, fiecare cerc individual.            descarca  materiale despre fracții   roata fractiilor, lapbook, mindmap, exercitii amuzante, joc ”eu am/cine are”.      Mult succes!  

ALFABETUL- stegulețe colorate

               Noul AN ȘCOLAR este aproape, i se aud pașii din ce în ce mai tare. Clasa ne așteaptă cuminte să o pregătim pentru noi aventuri. Vă propun un șir de stegulețe vesele. Acestea conțin ALFABETUL limbii române, literele mici și mari, de tipar. 
            Confecționarea este foarte simplă și ieftină. Se printează materialul pe coli colorate, se decupează multiplu (modelul se suprapune perfect), se îndoaie pe linia punctată, se pregătește o sfoară, se lipește/capsează pe sfoară partea îndoită.
            Stegulețele vor aduce culoare clasei, iar alfabetul îi va ajuta pe copii să-și amintească toate literele studiate.

           Descarcă stegulețele de aici. 


     Mult succes și inspirație!

                    Ilona

Comentarii