Stegulețe cu litere - decor pentru serbare

  Stegulete cu litere Banner pentru serbarea abecedarului -decor       Pentru serbarea de sfârșit de an, ca banner poți folosi stegulețele cu litere. Sunt ușor și ieftin de realizat.  Documentul conține litere pentru a putea scrie: 1. SERBAREA ABECEDARULUI 2. PARADA LITERELOR      Realizare: Se printează pe coli colorate, se decupează pe contur, se lipește sau capsează pe o sfoară.  Stegulețele vor fi un decor colorat și vesel. Descarcă steguletele. Spor și succes!      Ilona

LEGO - idei, activități - CRL, MEM, DPAstăzi s-au împrăștiat piesele lego prin clasă. Așa mi-am amintit de o imagine cu piese lego și m-am gândit că le pot folosi în mai multe feluri.

LA CRL:  Piesele mici vor fi grupate 3 câte 3(cuvintele au 3 silabe), piesele mari toate într-o grupă. Copiii vor reconstitui câte un cuvânt punând silabele în ordine, apoi vor căuta corespondentul scris cu litere mici și vor asambla.

  

La MEM - piramida operațiilor- pe piesele de la bază sunt scrise numere. Copiii adună 2 câte 2 numerele, scriu rezultatul si așază piesa deasupra celor 2 numere, apoi următoarele numere și tot așa, adună 2 câte 2, până în vârf.

 

La DP - EMOȚII - Piesele sunt amestecate, pe fiecare este desenată o parte dintr-o față. Copiii trebuie să reconstituie fețele asociind expresia ochilor cu cea a gurilor. 
De la o astfel de imagine m-am inspirat. Am găsit-o aici.


Sper că îți plac ideile, eu sunt foarte încântată de ele.
Mult succes!

Comentarii